showa
0

Biologisk nedbrydelige (EBT) handsker

SHOWA's biologisk nedbrydelige (EBT) handsker

Sikkerhedshandsker skal tilføje et lag af beskyttelse mod potentielle farer i dit arbejdsmiljø – men ikke på bekostning af vores planet. SHOWA’s biologisk nedbrydelige eco-best technology (EBT) handsker er udviklet med dette i tankerne. De giver enestående beskyttelse mod støv, snavs, kemisk eksponering, slid og andre potentielle farer uden at skade vores økosystemer.

Om SHOWA’s biologisk nedbrydelige (EBT) handsker

SHOWA’s biologisk nedbrydelige handsker er de første af deres slags. Vores revolutionerende EBT bruger organiske tilsætningsstoffer og fibre med minimal indvirkning på vores økosystem. Da EBT indeholder organiske materialer, tiltrækkes mikrober af det, når de bortskaffes, som en næringskilde. Mikroberne forbruger derefter materialet, metaboliserer og nedbryder det i tre naturlige forbindelser: Organisk jord, metan og kuldioxid. Handskematerialet gennemgår fuldstændig nedbrydning inden for fem år.

Fordele ved SHOWA’s biologisk nedbrydelige (EBT) handsker

SHOWA’s biologisk nedbrydelige handsker er vejen frem af følgende grunde:

Bæredygtighed og forbedret miljømæssig præstation

I betragtning af de astronomiske mængder affald, der dagligt finder vej til lossepladser og verdenshave, kunne verden godt bruge flere bæredygtige produkter. SHOWA’s EBT-handsker er ikke bare bæredygtige – de fremmer den miljømæssige præstation, da de til sidst omdannes til nitrøst affald og biogasser, der er meget gavnlige for vores økosystem.

Lavere omkostninger til handsker

Disse SHOWA-handsker er bæredygtige. Det reducerer omkostningerne til bearbejdning betydeligt, og giver dig mulighed for at spare på driftsomkostningerne.

Fremme af grønne politikker

Ved at udstyre dine medarbejdere med biologisk nedbrydelige handsker opfordrer du dem til at indføre grønne, bæredygtige indkøbspolitikker og dermed en mere bevidst livsstil.

Shop i vores sortiment af biologisk nedbrydelige handsker i dag

Bæredygtighed er ikke kun et engagement – det er en del af SHOWA’s arv og er kernen i alt, hvad vi gør. Vores EBT blev udviklet i 2012 og skubbede til grænserne for bæredygtighed inden for PPE. Vores handsker yder den bedste beskyttelse mod potentielle farer uden at ofre miljøet.

Læs mere Læs mindre

FILTRÉR PRODUKTER

FILTRÉR PRODUKTER

Fare

Brancher

Belægning

Materiale

KEMISK MODSTANDS-DYGTIGHED
EN ISO 374-1:2016

MEKANISKE RISICI
EN 388:2016

Sammenlign produkter

0

Resultater

card-01

ER DU PÅ UDKIG EFTER DEN RIGTIGE HANDSKE TIL DIN VIRKSOMHED?

Tal med én af vores eksperter i dag