showa
0

Engangshandsker

Engangshandsker│ SHOWA Glove Manufacturer

Engangshandsker til dit daglige brug og beskyttelse.

Uanset om du er frontlinjemedarbejder, sundhedsudbyder, bilmekaniker, frisør, der blander hårfarve til kunder, eller håndterer mad – så er engangshandsker et fremragende valg for dem, der ønsker at lægge en beskyttende barriere mellem deres hænder og de forskellige stoffer eller kemikalier, de kommer i kontakt med hver dag.

Bør du bruge engangshandsker?

Hold dine hænder sikre og rene med SHOWA’s engangshandsker.

I næsten ethvert job har du kontakt med stoffer, bakterier og vira hele dagen. I de fleste tilfælde er det faktisk uundgåeligt. Der er dog visse job, hvor brugen af kraftige handsker nærmest er et krav. Brug af engangshandsker er et meget bedre valg, fordi du kan bruge dem til et enkelt formål og kassere dem, før du går videre til din næste opgave.

Når du håndterer mad, bør du altid skifte handsker, når du arbejder med forskellige fødevarer. Hvis du for eksempel skærer kylling, er det smart at have et par handsker for at beskytte dig mod potentielle bakterier, der findes på råt kød. Før du går videre fra kyllingen, er det vigtigt, at du skifter til et nyt sæt engangshandsker, så du ikke risikerer at overføre bakterier til din næste station.

Det samme kan siges om bilmekanikere, der skal bevæge sig mellem biler. I dette tilfælde beskytter du dig mod potentielt farlig kemisk eksponering i stedet for at beskytte dig mod spredning af potentielle bakterier. Brug af engangshandsker i dette scenarie forhindrer, at du spreder kemikalier og forbindelser til dine værktøjer og andre arbejdsstationer.

Andre almindelige anvendelser af engangshandsker omfatter:

  • Beskyttelse mod kontaminering fra bakterier/vira for første respondenter eller hospitalspersonale, der arbejder med syge patienter.
  • Beskyttelse af laboratoriepersonale, der arbejder med forskellige forurenende stoffer, der kan være irriterende for huden eller skadelige på anden måde.

Uanset hvad du måtte have brug for beskyttelse mod, tilbyder handskeproducenten SHOWA engangshandsker, der er perfekte til ethvert arbejdsområde

Læs mere Læs mindre

FILTRÉR PRODUKTER

FILTRÉR PRODUKTER

Fare

Brancher

Belægning

Materiale

KEMISK MODSTANDS-DYGTIGHED
EN ISO 374-1:2016

MEKANISKE RISICI
EN 388:2016

Sammenlign produkter

0

Resultater

card-01

ER DU PÅ UDKIG EFTER DEN RIGTIGE HANDSKE TIL DIN VIRKSOMHED?

Tal med én af vores eksperter i dag