showa
0

Handsker til generelle formål

Kvalitetshandsker til generelle formål

Uanset om du arbejder i sundhedsvæsen, uddannelse eller fabriksomgivelser, kan det rigtige par værktøjshandsker betyde forskellen mellem en problemfri arbejdsdag og håndskader, der efterlader dig helt i knæ med regninger til medicin og pleje. SHOWA er her for at sikre, at der aldrig sker.

Vi fremstiller og distribuerer et bredt udvalg af førsteklasses handsker til generelle formål, alsidige nok til hverdagsopgaver på arbejdspladsen.

Køb af kvalitetshandsker til generelle formål

Selv om alle SHOWA’s handsker er af overlegen kvalitet, er det stadig utrolig vigtigt at finde et par handsker, der passer til dine specifikke behov. Her er de ting, du skal være opmærksom på, så du kan finde det perfekte par:

  • Opgave
  • Materiale
  • Belægning i håndfladen
  • Pasform
  • Ydeevne

Derfor er SHOWA dit bedste bud på behovet for håndsikkerhed

Vores store erfaring og evne til at holde os på toppen af nye branchetendenser giver os mulighed for løbende at udvikle rammerne for innovation inden for håndsikkerhed og sikre, at ethvert par handsker fra os altid giver overlegen håndbeskyttelse, alsidighed og værdi.

Uanset om du vil have værktøjshandsker i stort volumen til dit team af laboratorieteknikere eller har brug for handsker til generelle formål til dine medarbejdere i forsyningskæden, så er SHOWA her for at sikre, at dine forventninger til håndsikkerhed bliver opfyldt og overgået.

Læs mere Læs mindre

FILTRÉR PRODUKTER

FILTRÉR PRODUKTER

Fare

Brancher

Belægning

Materiale

KEMISK MODSTANDS-DYGTIGHED
EN ISO 374-1:2016

MEKANISKE RISICI
EN 388:2016

Sammenlign produkter

0

Resultater

card-01

ER DU PÅ UDKIG EFTER DEN RIGTIGE HANDSKE TIL DIN VIRKSOMHED?

Tal med én af vores eksperter i dag