showa
0

Handsker til koldt vejr

De bedste handsker til beskyttelse i koldt vejr

SHOWA skaber handsker til koldt vejr, som giver mere end blot beskyttelse mod iskolde temperaturer. Med Temres®-teknologi giver vores handsker komfort, samtidigt med, at de ikke går på kompromis med fingerfærdigheden.

Risici ved at udsætte dine hænder for ekstrem kulde

Arbejde under vinterlige forhold, hvad enten det er naturligt eller kunstigt, har farlige indvirkninger på kroppen – og hænderne er en af de kropsdele, der først bliver påvirket.

Eksponering for ekstrem kulde tvinger hjernen til at holde de indre organer varme ved at øge blodgennemstrømningen i kroppen. Det nedsætter blodcirkulationen i hænderne markant og forringer bevægelsesfriheden.

Forfrysninger er dog mere alarmerende, da det kan gøre din hud følelsesløs, hvilket gør dig uvidende om de efterfølgende forhold. Hvis det ignoreres, kan det forårsage permanent håndskade, der i alvorlige tilfælde endda kan føre til amputation.

Bortset fra forfrysninger kan den negative virkning føre til alvorlige helbredsproblemer og endda forårsage dødsulykker.

Hvad gør SHOWA-handsker anderledes

Hos SHOWA udvikler vi handsker til koldt vejr til at yde ekstrem beskyttelse uden at hæmme din evne til at udføre dit job. Vores udvalg af isolerede handsker til koldt vejr giver følgende fordele ud over at de blot holder dine hænder varme:

  • Opretholder fleksibilitet med optimalt greb og bevægelsesfrihed
  • Temres®-teknologi er udviklet med åndbar PVC-belægning af hensyn til komforten
  • Yder ekstra beskyttelse mod snit, hudafskrabninger og kemikalier
  • Vandtæt materiale giver en barriere mod vand og andre væsker

SHOWA’s Cold Stress-serie beskytter mod forfrysninger, kold vind og andre kuldebelastninger. Fra erhvervsfiskeri til industriel VVS, vores handsker holder dig varm og tør, og de modstår temperaturer fra 4,5 °C ned til -40 °C.

SHOWA’s handsker til koldt vejr gør meget mere end blot at holde dig varm

Beskyt dine hænder mod kulden med SHOWA’s handsker til koldt vejr. Få arbejdet klaret, samtidigt med, at du holder hænderne beskyttede mod enhver kuldebelastning i naturligt eller menneskeskabt arbejdsmiljø.

Læs mere Læs mindre

FILTRÉR PRODUKTER

FILTRÉR PRODUKTER

Fare

Brancher

Belægning

Materiale

KEMISK MODSTANDS-DYGTIGHED
EN ISO 374-1:2016

MEKANISKE RISICI
EN 388:2016

Sammenlign produkter

0

Resultater

card-01

ER DU PÅ UDKIG EFTER DEN RIGTIGE HANDSKE TIL DIN VIRKSOMHED?

Tal med én af vores eksperter i dag