showa
0

Antistatisk

BESKYT DINE HÆNDER MOD ANTISTATISKE SKADER

Det er altafgørende at holde sig beskyttet, når man arbejder i statisk ladede miljøer.

RISICI VED ELEKTROSTATISK AFLADNING

Produktionsindustrier såsom luftfarts- og bilindustrien bør ikke glemme farerne ved elektrostatisk afladning (ESD). Gaseksplosioner og integrerede kredsløbsfejl lammer forretningsdrift og forårsager også dødsulykker.

Derfor har man brug for antistatiske handsker i ESD-sikrede områder (EPA’er) til såvel håndtering som monteringsprocesser. Handskerne beskytter arbejdernes hænder samtidigt med, at de skærmer produkter og komponenter mod at blive kontamineret.

SHOWA’s antistatiske beskyttelseshandsker er dine hænders PPE-løsning i et statisk ladet arbejdsmiljø. Alle vores antistatiske handsker følger standarderne for overfladeresistens. Denne egenskab gør vores handsker til det foretrukne valg i brancher som fx luftfart, bilindustrien, IT og elektroniske renrumsmiljøer.

Produktionsopgaver, der involverer indviklet arbejde med kredsløb eller håndtering af tungt udstyr i et farligt miljø, er blot nogle af de forhold, der er følsomme over for statisk afladning. Vent ikke på, at der sker en katastrofe, der hvor du arbejder. Vælg SHOWA’s antistatiske beskyttelseshandsker for at beskytte dig selv mod ESD-skader.

Læs mere Læs mindre

FILTRÉR PRODUKTER

FILTRÉR PRODUKTER

Kategori

Brancher

Belægning

Materiale

KEMISK MODSTANDS-DYGTIGHED
EN ISO 374-1:2016

MEKANISKE RISICI
EN 388:2016

Sammenlign produkter

0

Resultater

card-01

ER DU PÅ UDKIG EFTER DEN RIGTIGE HANDSKE TIL DIN VIRKSOMHED?

Tal med én af vores eksperter i dag