showa
0

BESKYT DINE HÆNDER MOD KEMISKE SKADER

Kemiske skader kan forekomme i næsten enhver branche og øger både sundhedsrisikoen og omkostningerne.

RISICI VED KEMIKALIER PÅ ARBEJDSPLADSEN

Milliarder af mennesker verden over bruger kemikalier og slibende opløsningsmidler. I følge Environmental Science & Technology er der mere end 350.000 kemikalier og kemiske blandinger i verden, som er registreret til kommerciel produktion og anvendelse. Arbejdstagere, der er i kontakt med kemikalier, farlige stoffer og gasser – selv enkle rengøringsmidler – putter deres hænder i fare.

Mens kemiske kvæstelser oftere forekommer i erhverv, hvor kemikalier fremstilles, sker de også i andre højrisikobrancher som f.eks. inden for minedrift, malerarbejde, byggeri, olie- og gashygiejne, lagerarbejde, transport, landbrugs- og svejsearbejde.

Det skyldes, at kemiske risici ikke stopper ved overfladen. At fjerne dem kræver den rette opmærksomhed, en opdateret viden og de rigtige beskyttelsesforanstaltninger. SHOWA-handskerne kombinerer uovertruffen ekspertise inden for kemi og kemikalieresistente materialer med fremstillingsprocesser, der giver dig en komplet og omfattende beskyttelsesplatform mod kemiske farer. Besøg Chemrest.com for at tage et kig i vores database over kemikalier og handsker eller tale med vores tekniske eksperter og starte anbefalingsprocessen her.

Læs mere Læs mindre

FILTRÉR PRODUKTER

FILTRÉR PRODUKTER

Kategori

Brancher

Belægning

Materiale

KEMISK MODSTANDS-DYGTIGHED
EN ISO 374-1:2016

MEKANISKE RISICI
EN 388:2016

Sammenlign produkter

0

Resultater

card-01

ER DU PÅ UDKIG EFTER DEN RIGTIGE HANDSKE TIL DIN VIRKSOMHED?

Tal med én af vores eksperter i dag