showa
0

Kold

BESKYT DINE HÆNDER MOD EKSTREM KULDE

Hænder er særligt udsatte for at få kulderelaterede skader.

RISICI VED AT ARBEJDE I MILJØER MED LAVE TEMPERATURER

HOWA skaber handsker til koldt vejr, som giver mere end blot beskyttelse mod iskolde temperaturer. Med Temres®-teknologi giver vores handsker komfort, samtidigt med, at de ikke går på kompromis med fingerfærdigheden.

Arbejde under vinterlige forhold, hvad enten det er naturligt eller kunstigt, har farlige indvirkninger på kroppen – og hænderne er en af de kropsdele, der først bliver påvirket.

Eksponering for ekstrem kulde tvinger hjernen til at holde de indre organer varme ved at øge blodgennemstrømningen i kroppen. Det nedsætter blodcirkulationen i hænderne markant og forringer bevægelsesfriheden.

Forfrysninger er dog mere alarmerende, da det kan gøre din hud følelsesløs, hvilket gør dig uvidende om de efterfølgende forhold. Hvis det ignoreres, kan det forårsage permanent håndskade, der i alvorlige tilfælde endda kan føre til amputation.

Beskyt dine hænder mod kulden med SHOWA’s handsker til koldt vejr. Få arbejdet klaret, samtidigt med, at du holder hænderne beskyttede mod enhver kuldebelastning i naturligt eller menneskeskabt arbejdsmiljø.

Læs mere Læs mindre

FILTRÉR PRODUKTER

FILTRÉR PRODUKTER

Kategori

Brancher

Belægning

Materiale

KEMISK MODSTANDS-DYGTIGHED
EN ISO 374-1:2016

MEKANISKE RISICI
EN 388:2016

Sammenlign produkter

0

Resultater

card-01

ER DU PÅ UDKIG EFTER DEN RIGTIGE HANDSKE TIL DIN VIRKSOMHED?

Tal med én af vores eksperter i dag