showa
0

Varme

BESKYT DINE HÆNDER MOD FORBRÆNDINGER

Varmerelaterede skader er blandt de farligste og mest alvorlige.

VARMERELATEREDE RISICI PÅ ARBEJDSPLADSEN

Nogle af de farligste industrielle risici er brand- og varmeskader. Uden ordentlig handskebeskyttelse kan man blive udsat for risiko for forbrænding, når man arbejder ved ekstremt varme maskiner og materialer. Som vi ser med miljøer med metalforarbejdning, så er arbejderne konstant omgivet af høje temperaturer, ledsaget af gnister og flammer. Når metal opvarmes til svejsning eller formning, kræver det opvarmning af materialet til grader så høje som 1300 °C. Under sådanne processer bruger man selvfølgelig en række værktøjer til at håndtere det opvarmede metal. Det betyder dog ikke, at der slet ingen risiko er for at komme i direkte kontakt med metallet, i tilfælde af, at det løber ud eller bevæger sig væk fra stedet.

Men varmefarer kan også findes i industriel produktion, kemiske miljøer og i bilindustrien. Hvad angår industriel fremstilling, selvom der ikke er gnister og flammer til stede, kan kørende maskiner også have høje temperaturer og kan brænde ved berøring. Showa’s varmebestandige handskefamilie giver fantastisk beskyttelse mod periodisk varme op til 260 °C. SHOWA’s varmebestandige handsker er udviklet til at modstå varmeeksponering og samtidig opretholde overlegen taktil fingerfærdighed. Varmebestandige handsker ses i mange miljøer. Handsker i denne familie har også andre beskyttende egenskaber såsom mod hudafskrabninger, snit og kemiresistens.

Der findes ikke én enkelt varmeresistent handske, der kan beskytte dig mod alle typer varmefarer. Valget af de rigtige handsker afhænger af karakteren af dit arbejde og dine hænders eksponering for varmen.

Undgå at udsætte dine hænder for ekstrem varme. Få fremragende beskyttelse ved at vælge blandt vores serie af varmebestandige handsker, og sørg for at sikre dig mod forbrændinger, hudafskrabninger, snit og andre kemiske risici.

Læs mere Læs mindre

FILTRÉR PRODUKTER

FILTRÉR PRODUKTER

Kategori

Brancher

Belægning

Materiale

KEMISK MODSTANDS-DYGTIGHED
EN ISO 374-1:2016

MEKANISKE RISICI
EN 388:2016

Sammenlign produkter

0

Resultater

card-01

ER DU PÅ UDKIG EFTER DEN RIGTIGE HANDSKE TIL DIN VIRKSOMHED?

Tal med én af vores eksperter i dag