showa
0

Produktion

Beskyttelseshandsker til produktion│ SHOWA Glove Manufacturer

SHOWA Glove Manufacturer har et fremragende udvalg af produktionshandsker til rådighed.

At arbejde i den hektiske fremstillingsindustri kræver, at arbejdstagerne nøje overvåger alt, hvad de laver for at sikre kvaliteten af det produkt, der produceres, og samtidig sikre, at de tager de nødvendige forholdsregler for at forhindre personskader på arbejdspladsen.

Nogle af de mest almindelige skader på arbejdspladsen i disse erhverv omfatter snit, hudafskrabninger og forbrændinger fra såvel håndtering af produkter som arbejde med store maskiner for at holde tingene kørende, som de skal.

En af de bedste måder at hjælpe med at beskytte dine medarbejdere mod sådanne hudafskrabninger og forbrændinger er at give dem de rette produktionshandsker at have på, mens de er stemplet ind.

De bedste opgaver for handsker til fabrikation?

SHOWA’s produktionshandsker kan bruges til folk på tværs af brancher!

Uanset hvilken type fremstilling du laver – at have den rigtige beskyttelse er afgørende for at holde produktiviteten oppe, samtidigt med, at det gælder dine medarbejderes sikkerhed. Faktisk er handsker et vigtigt stykke sikkerhedsudstyr på tværs af brancher og opgaver, herunder:

  • Mad/drikke – især ved håndtering af produkter
  • Vareproduktion – tekstiler, læder osv.
  • Teknikere – herunder på laboratorier, medicinsk og mekanik/udvikling
  • Montører/producenter – såsom møbler, udstyr, apparater osv.

Dem, der arbejder med fremstilling, skal beskytte sig mod en række potentielle farer, herunder snit/hudafskrabninger, varme materialer og forskellige væsker/kemikalier (afhængigt af arten af deres arbejde). Når de har de rette produktionshandsker til rådighed, får de mulighed for at udføre deres job effektivt, samtidig med, at den potentielle risiko for skader reduceres.

Handsker til fabrikation fra SHOWA

SHOWA Glove Manufacturer tilbyder kun dem inden for fabrikation det bedste, når det drejer sig om handsker til fabrikation. Uanset om du kigger efter lette handsker til brug hele dagen eller kraftige handsker til beskyttelse mod ulykker, så har SHOWA den perfekte løsning til at beskytte dine arbejdere.

Læs mere Læs mindre

FILTRÉR PRODUKTER

FILTRÉR PRODUKTER

Kategori

Fare

Belægning

Materiale

KEMISK MODSTANDS-DYGTIGHED
EN ISO 374-1:2016

MEKANISKE RISICI
EN 388:2016

Sammenlign produkter

0

Resultater

card-01

ER DU PÅ UDKIG EFTER DEN RIGTIGE HANDSKE TIL DIN VIRKSOMHED?

Tal med én af vores eksperter i dag