showa
0

Husholdningshandsker

Beskyttelseshandsker til servicebrug│ SHOWA Glove Manufacturer

Lad ikke dit personale håndtere ukendte ting og sager uden ordentlige husholdningshandsker.

Uanset hvor du arbejder, så har du sandsynligvis brug for et team af vedligeholdelsesfagfolk, der hjælper dig med at vedligeholde faciliteterne og sikre sundhed og sikkerhed for dit personale. Service- og vedligeholdelsesteams er nogle af de vigtigste medlemmer af enhver arbejdsstyrke, og for at de kan udføre deres arbejde ordentligt, skal de være udstyret med tilstrækkelige sikkerhedsmæssige foranstaltninger, såsom ordentlige handsker.

Husholdningshandsker er vigtige for dit personales sundhed og sikkerhed

Hold dit servicepersonale sundt med SHOWA’s husholdningshandsker.

Uanset hvilken type arbejdspladsmiljø I har, så skal alle områder holdes i orden, for at alt kan køre korrekt og sikre, at medarbejderne kan udføre deres opgaver sikkert med de korrekte PPE-handsker.

For at sikre sundhed og velvære for alle medarbejdere, vil dit serviceteam komme i regelmæssig kontakt med forskellige rengøringsmidler, kemikalier og forbindelser, der anvendes på arbejdspladsen, samt potentielt også kropsvæsker fra folk, der er kommet til skade eller blevet syge på jobbet. Nogle af de mest almindelige farer, som dit serviceteam kan komme i kontakt med, inkluderer:

  • Syrer
  • Ammoniak
  • Blegemiddel
  • Kropsvæsker
  • Kemiske sammensætninger, der bruges på arbejdspladsen
  • Klorin
  • Olie/smøremidler, der bruges på arbejdspladsen
  • Natrium/kaliumhydroxid osv.

For at sørge for sikkerheden for dit service- og vedligeholdelsesteam skal du sikre, at du udstyrer dem med ordentlige husholdningshandsker, der hjælper med at holde deres hænder sikre og beskyttede mod potentielle snit/hudafskrabninger eller irritationer, som de kan blive udsat for i løbet af dagen.

Beskyttelseshandsker til servicebrug fra SHOWA

At udstyre dit personale med ordentlige husholdningshandsker er en absolut nødvendighed for at sikre, at de kan udføre deres opgaver og hjælpe med at holde resten af dit personale sundt og sikkert.

Handskeproducenten SHOWA har et stort udvalg af husholdningshandsker til at holde dit service- og vedligeholdelsespersonale sikkert – så de også kan beskytte dig!

Læs mere Læs mindre

FILTRÉR PRODUKTER

FILTRÉR PRODUKTER

Kategori

Fare

Belægning

Materiale

KEMISK MODSTANDS-DYGTIGHED
EN ISO 374-1:2016

MEKANISKE RISICI
EN 388:2016

Sammenlign produkter

0

Resultater

card-01

ER DU PÅ UDKIG EFTER DEN RIGTIGE HANDSKE TIL DIN VIRKSOMHED?

Tal med én af vores eksperter i dag