showa
0

Elektronik

El-handsker│ SHOWA Glove Manufacturer

SHOWA’s elektronikhandsker beskytter dem, der arbejder med elektroniske enheder og elektrisk strøm.

Uanset om du arbejder i byggebranchen som elinstallatør eller du arbejder med elektriske enheder i mange andre sammenhænge, så har du brug for at sikre, at du beskytter dig selv ved at bære el-sikre handsker, som også blot kaldes el-handsker.

Derfor har du brug for el-sikre handsker

El-handsker er en nødvendighed for dem, der arbejder i elektronikbranchen.

Medarbejdere i elektronikbranchen har en unik række behov, fordi de ikke kun er nødt til at beskytte sig selv mod forskellige farer, de skal også beskytte de fintfølende produkter og komponenter, som de arbejder med.

Hvis de for eksempel arbejder med fremstilling af forskellige computerkomponenter eller halvleder-enheder, skal de beskytte sig mod statisk elektricitet, som kan skade komponenterne. Det rette par el-handsker kan nemt hjælpe med at beskytte sådanne komponenter.

Alternativt, hvis man arbejder med komponenter som printplader, har man brug for at beskytte hænderne mod potentielle snit eller forbrændinger. Man har også brug for beskyttelse mod potentiel irritation fra rengøringsmidler, der bruges i produktionen eller i montageforløbet.

Få el-handsker af høj kvalitet fra SHOWA

Når man arbejder i denne branche, har de fleste medarbejdere brug for handsker, der er fremstillet af et materiale, der inkluderer såvel fysisk styrke som et høj-dielektrisk materiale, der både er holdbart og fleksibelt.

Et høj-dielektrisk materiale gør, at elektriske ladninger ikke kan strømme gennem materialet, som fx gummi. Handsker med PVC-belægning er også et fremragende eksempel på el-sikkerhedshandsker, da PVC ikke kan lede elektricitet. Andre belægninger du kan overveje:

  • Nitril
  • Latex
  • Neopren
  • Polyuretan

Hvis du arbejder med eller opbygger elektronikenheder, bør handsker betragtes som en nødvendig del af udstyret. SHOWA Glove Manufacturer tilbyder mange forskellige typer el-handsker, hvilket sikrer, at du kan finde de handsker, der passer til dine behov.

Læs mere Læs mindre

FILTRÉR PRODUKTER

FILTRÉR PRODUKTER

Kategori

Fare

Belægning

Materiale

KEMISK MODSTANDS-DYGTIGHED
EN ISO 374-1:2016

MEKANISKE RISICI
EN 388:2016

Sammenlign produkter

0

Resultater

card-01

ER DU PÅ UDKIG EFTER DEN RIGTIGE HANDSKE TIL DIN VIRKSOMHED?

Tal med én af vores eksperter i dag