showa
0

Alsidige kvalitets-emballagehandsker til dine emballeringsbehov

SHOWA’s emballagehandsker er udviklet til at håndtere selv den mest krævende emballering. Disse PPE-handskeløsninger er fremstillet ved hjælp af unikke materialer af høj kvalitet.

Anvendelse af SHOWA’s emballagehandsker

SHOWA’s emballagehandsker er den bedste definition på alsidighed. De kan bruges til emballeringsprocesser i alle de følgende brancher:

  • Sundhedspleje
  • Fødevareemballering
  • Emballering af skønhedsprodukter
  • Mode
  • Montering og emballering af bilprodukter

SHOWA’s emballeringshandsker er slidstærke og udviklet til at håndtere ethvert behov for emballering. De har en struktureret håndflade, der giver problemfrit greb om det, du er i gang med at pakke, og de er udviklet til at tilpasse sig dine hænders form og dermed give maksimal komfort. De er testet, så de opfylder og overgår alle standarder og krav til personlige værnemidler. De fås også i alle størrelser, fra small til large.

Kvaliteten af SHOWA-handsker til emballering

SHOWA producerer et bredt udvalg af emballeringshandsker, hvert par er udviklet, så de passer til et særligt formål. Her er et kort overblik over de handsker, vi tilbyder, baseret på belægning og materialer:

Belægninger

SHOWA udvikler og fremstiller handsker med et bredt udvalg af belægninger. Gode eksempler omfatter blandt andet nitril, butyl, latex, neopren, biologisk nedbrydelige, kemikalieresistente samt bi-polymere. Når du skal identificere, hvilke emballeringshandsker, der passer til din opgave, skal du tage hensyn til den type belægning, der passer bedst til opgaven.

Materialer

Vi fremstiller også handsker i en lang række materialer. Nogle handsker er for eksempel fremstillet af bomuldsflock, mens andre er udviklet ved hjælp af glasfiber. Hver enkelt materialetype bringer nogle væsentlige fordele frem, og passer til bestemte opgaver. Så husk også at se på materialet.

Funktioner ved SHOWA-handsker til emballering

SHOWA’s emballeringshandsker er indbegrebet af komfort, fleksibilitet og overlegen håndbeskyttelse. De yder utrolig beskyttelse, komfort og høje niveauer af føling, så dit team kan udføre arbejdet uden problemer.

De har også en struktureret overflade, der altid giver et behageligt greb. Hver handske er omhyggeligt konstrueret og opfylder alle PPE-standarder og -krav.

Læs mere Læs mindre

FILTRÉR PRODUKTER

FILTRÉR PRODUKTER

Kategori

Fare

Belægning

Materiale

KEMISK MODSTANDS-DYGTIGHED
EN ISO 374-1:2016

MEKANISKE RISICI
EN 388:2016

Sammenlign produkter

0

Resultater

card-01

ER DU PÅ UDKIG EFTER DEN RIGTIGE HANDSKE TIL DIN VIRKSOMHED?

Tal med én af vores eksperter i dag