showa
0

Erhvervsfiskeri

Handsker til erhvervsfiskeri │ SHOWA GLOVE MANUFACTURER

Vores mission er at udvikle og producere de bedste handsker til alle kunder.

Selv om du måske ikke tror, at handsker til fiskere er et nødvendigt udstyr til dine weekend-fisketure, bliver handsker stadig mere populære til erhvervsfiskeri. Ikke kun hjælper de dem, der håndterer fisken, men det har vist sig, at de også hjælper med at beskytte de fisk, de håndterer.

Hvorfor har erhvervsfiskere brug for beskyttelseshandsker?

Beskyt dine hænder mod det ukendte med fiskerhandsker fra SHOWA Glove Manufacturer.

Det afhænger af, hvad dine intentioner er. I de fleste tilfælde er fiskerhandsker dog en vigtig del af erhvervsfiskeri, fordi de hjælper med at beskytte fiskernes hænder og hjælper med bedre håndtering af fisk og andre havdyr. Sådanne miljøer er nogle af de mest barske på jorden.

Erhvervsfiskeri indebærer fangst og opbevaring af fisk, der ofte sælges til fødevarer. Kvalitetsfiskerhandsker gør det ikke kun muligt for dig at håndtere glatte fisk, der slipper ud af net eller bure, men de beskytter også dine hænder mod vandet og andet fiskeriudstyr på skibet. Hvis du for eksempel er ansvarlig for at trække net ind, har du brug for at beskytte dig mod de våde reb eller nylon, der kan forårsage hudafskrabninger i dine hænder, hvis de pludselig glider.

Handsker til erhvervsfiskere fra SHOWA

Når du vælger de rigtige fiskerhandsker til dit personale, vil du gerne sikre dig, at du vælger nogle, der ikke kun er skridsikre, men også holder dine hænder varme og tørre, mens du arbejder i usikre farvande.

SHOWA’s fiskerhandsker findes i en lang række muligheder, der sikrer, at du og dit team kan vælge det perfekte sæt handsker, der hjælper jer med at få arbejdet udført sikkert. Fra neoprenforede handsker til vandtætte handsker af vinyl – du kan helt sikkert finde den perfekte løsning hos handskeproducenten SHOWA.

Læs mere Læs mindre

FILTRÉR PRODUKTER

FILTRÉR PRODUKTER

Kategori

Fare

Belægning

Materiale

KEMISK MODSTANDS-DYGTIGHED
EN ISO 374-1:2016

MEKANISKE RISICI
EN 388:2016

Sammenlign produkter

0

Resultater

card-01

ER DU PÅ UDKIG EFTER DEN RIGTIGE HANDSKE TIL DIN VIRKSOMHED?

Tal med én af vores eksperter i dag