showa
0

Fødevaregodkendte handsker

De bedste fødevaregodkendte handsker i branchen

SHOWA producerer de allerbedste fødevaregodkendte handsker, som giver fremragende beskyttelse af hænderne og kontamineringsfri håndtering af fødevarer.

Handsker til mere sikker håndtering af fødevarer

Dine hænder spiller en stor rolle i tilberedelsen af lækker mad. Lige fra at fjerne kløerne på en krabbe til at lave udskæringer til steaks, så har du hele tiden brug for at holde dine hænder beskyttede mod skader. Samtidigt skal maden også holdes beskyttet mod forurening.

Men du kan ikke blot bruge et par tilfældige handsker. Det er vigtigt at vælge handsker, der er specielt udviklet til den måde, du håndterer fødevarer på Den rette beskyttelsesmulighed beskytter ikke kun fødevarerne mod forurenende stoffer, den giver også beskyttelse af fødevarebehandlere hvad angår kulde-, skære- og varmerisiko under håndtering og tilberedning af mad til forbrugerne.

Hos SHOWA producerer vi handsker, der effektivt kan beskytte dig mod skader uden at gå på kompromis med din fleksibilitet. Et udvalg af vores handsker giver endda bedre greb ved våde og fedtede forhold.

Med syv årtiers erfaring designer og skaber vi de bedste handsker til fødevareindustrien, og holder trit med dens voksende krav.

Vidste du, at 89 % af alle udbrud stammer fra madrestauranter, hvor medarbejdere håndterer mad uden handsker?

Derfor håndhæver både FDA (USA’s føderale fødevare- og lægemiddelmyndighed) og National Advisory Committee on Microbiological Criteria for Foods (nationalt rådgivende udvalg for mikrobiologiske kriterier for fødevarer) brugen af ​​handsker ved håndtering af mad af følgende årsager:

  • Ubeskyttet hånd-til-fødevare-kontakt kan overføre fødevarebårne sygdomme
  • Menneskelige patogener kan overføres til maden

Fordele ved at bære fødevaregodkendte handsker

Desuden kan brug af handsker i høj grad også gavne din egen sikkerhed:

  • Dine hænder er sikrede mod arbejdsrelaterede skader, hvilket reducerer risikoen for snit og forbrændinger
  • Du har fremragende beskyttelse mod ekstreme temperaturer som varmen fra en stenovn eller det frosne kød i en kødfryser
  • Hvis du bruger fødevaregodkendte handsker, kan du holde forurening væk fra dine hænder og fødevarerne

SHOWA’s fødevaregodkendte handsker imødekommer ethvert behov

SHOWA har et udvalg af fødevaregodkendte handsker, der imødekommer dine særlige behov. Vi prioriterer at give dig overlegen håndbeskyttelse med vores komfortable handsker, der passer som ekstra lag hud. Fra handsker, der er væsketætte, til handsker med skærefast foring kan du være sikker på at finde et par, der passer til en hvilken som helst opgave og risiko.

Læs mere Læs mindre

FILTRÉR PRODUKTER

FILTRÉR PRODUKTER

Kategori

Fare

Belægning

Materiale

KEMISK MODSTANDS-DYGTIGHED
EN ISO 374-1:2016

MEKANISKE RISICI
EN 388:2016

Sammenlign produkter

0

Resultater

card-01

ER DU PÅ UDKIG EFTER DEN RIGTIGE HANDSKE TIL DIN VIRKSOMHED?

Tal med én af vores eksperter i dag