showa
0

Gør det selv

Gør det selv-handsker │ SHOWA GLOVE MANUFACTURER

Er du ved at arrangere et gør det selv-projekt? Glem ikke at få fat i nogle gør det selv-handsker til at holde dine hænder rene!

Nej – gør det selv-handsker betyder ikke “lav dine egne handsker”. Det henviser i stedet til alle de SHOWA-handsker, der kan bruges til mange forskellige opgaver, herunder dine yndlings-gør det selv-projekter, uanset hvilke farer et gør det selv-projekt eller -opgave måtte udgøre.

Lad os bare være enige om, at når du ruller ærmerne op og får et projekt afsluttet selv, så er det en berigende oplevelse. Men afhængigt af den opgave, der skal løses, så har du brug for at sikre, at dine hænder er dækkede, så de er beskyttet mod klistrede sager eller mod at blive udsat for potentielt generende stoffer.

De bedste opgaver for gør det selv-handsker

Gør det selv-handsker er fantastiske til næsten alle projekter!
Gør det selv-handsker er gode til at beskytte dine hænder mod snit, hudafskrabninger, kolde og kemiske farer, når du arbejder på forskellige projekter.

For eksempel er der mange, der nyder selv at omlakere træoverflader rundt omkring i hjemmet, det kan være gulve eller dele af møbler. En del af sådan en proces omfatter som regel maling og lakering af træet. De kemikalier, der bruges i sådanne stoffer, kan være potentielt generende for huden, hvilket betyder, at du bør bære passende beskyttelse for at minimere risikoen for at blive udsat for sådanne stoffer.

En anden opgave, der passer godt til gør det selv-handsker, kunne være at skifte olie på bilen derhjemme. PPE-handsker til gør det selv bruges ofte til sådanne arbejdsmiljøer på grund af handskernes egenskaber, såsom at de er lette, giver fuld bevægelsesfrihed, fingerfærdighed og greb i glatte og fedtede omgivelser, samtidigt med, at de beskytter mod, at sådanne stoffer kommer i direkte berøring med huden.

Og endelig er gør det selv-handsker nødvendige for enhver kunstner, da de kommer i kontakt med en enorm mængde forskellige stoffer og midler i løbet af deres projekter, hvor nogle af disse kan genere huden ved kontakt. Nogle af disse stoffer indeholder forskellige slags klæbemidler og maling.

Uanset hvad dit gør det selv-projekt er, så har SHOWA PPE-handskeløsningen til dig.

Læs mere Læs mindre

FILTRÉR PRODUKTER

FILTRÉR PRODUKTER

Kategori

Fare

Belægning

Materiale

KEMISK MODSTANDS-DYGTIGHED
EN ISO 374-1:2016

MEKANISKE RISICI
EN 388:2016

Sammenlign produkter

0

Resultater

card-01

ER DU PÅ UDKIG EFTER DEN RIGTIGE HANDSKE TIL DIN VIRKSOMHED?

Tal med én af vores eksperter i dag