showa
0

Anlægsarbejde

Handsker til anlægsarbejde og gartnere │ SHOWA Glove Manufacturer

Uanset om du arbejder alene som gartner eller ejer din egen anlægsvirksomhed, så har SHOWA Glove Manufacturer de handsker, du har brug for.

I gartner- og anlægsbranchen er man ikke bange for at tage fat; det betyder dog ikke, at de ikke vil tage de nødvendige foranstaltninger for at beskytte sig mod elementerne. Hvad angår mulige skader, såsom snit, forbrændinger og hård hud, der kan resultere i tabt tid fra jobbet, er det ikke risikoen værd at vælge de forkerte personlige værnemidler til gartner- og anlægsarbejde, så man risikerer kvæstelser eller tabt tid på arbejdsstedet.

Derfor bør I have handsker til gartner- og anlægsarbejde til rådighed

SHOWA’s handsker til gartner- og anlægsarbejde kan bruges til folk på tværs af brancher!

Gartner- og anlægsarbejde kan være temmelig risikabelt på måder, man mindst forventer. Uanset om du arbejder i jorden eller håndterer de mange kemikalier, der bruges i gartner- og anlægsbranchen – så findes risikoen for skader og infektioner overalt. Behovet for de korrekte PPE-handsker til jobbet er afgørende, ikke blot af hensyn til funktionalitet for at få arbejdet gjort, men også for beskyttelse af slutbrugerne.

Når man arbejder med jord, kan utallige organiske organismer nemt komme ind i selv de mindste sår på din krop. Selv om mange af disse bakterier ikke vil medføre nogen særlige virkninger, så ved du aldrig, hvilken form for reaktion din krop kan få, så det er bedre at tildække dine hænder, når du arbejder med jord.

Du har også brug for at beskytte dig mod direkte kontakt med de mange slags gødning og andre kemikalier/forbindelser, som du muligvis skal bruge for at sikre sundheden i den have, du arbejder i. Disse kan give forbrændinger og/eller på anden måde irritere huden, hvis de kommer i direkte kontakt med huden. Du vil sikkert også overveje et par kraftigere handsker, hvis du arbejder med sten eller andre anlægsmaterialer til at bygge vægge, havebede osv.

Handsker til anlægsarbejde fra SHOWA

Uanset om du er gør det selv-gartner eller virksomhedsejer – så skal du sørge for at have alt det nødvendige udstyr ved hånden for at beskytte dig selv og dit personale mod potentielle farer. Hvis du har brug for handsker til gartner- og anlægsarbejde, så kan SHOWA Glove Manufacturer opfylde dine behov!

Læs mere Læs mindre

FILTRÉR PRODUKTER

FILTRÉR PRODUKTER

Kategori

Fare

Belægning

Materiale

KEMISK MODSTANDS-DYGTIGHED
EN ISO 374-1:2016

MEKANISKE RISICI
EN 388:2016

Sammenlign produkter

0

Resultater

card-01

ER DU PÅ UDKIG EFTER DEN RIGTIGE HANDSKE TIL DIN VIRKSOMHED?

Tal med én af vores eksperter i dag