showa
0

Luftfart

Kvalitetshandsker til luftfarten

SHOWA gør det nemt at finde kvalitets-PPE-beskyttelse til hænderne for dig og dit luftfartsteam, idet vi tilbyder de allerbedste handsker til luftfarten. Vores handsker er udviklet til at tilbyde maksimal beskyttelse til hænderne, samtidigt med, at der er plads til fingerfærdighed.

Typer af handsker til luftfarten fra SHOWA

Luftfartsindustrien er omfattende og indebærer en lang række forskellige brancheprocesser og opgaver. Der findes ikke én enkelt type handsker, der passer perfekt til alle disse processer. Derfor er vores udvalg af handsker til luftfart udvidet til at imødekomme specifikke processer i luftfartsindustrien såsom bearbejdning, logistik, støbning, prægning og slutmontering. Vores udvalg af handsker til luftfarten inkluderer:

Handsker til generelle formål

Disse handsker er udviklet til generel håndtering ved luftfartsfaciliteter. De er ideelle for medarbejdere såsom rengøringspersonale, ledere og administratorer, som udfører mindre teknisk arbejde, men som stadig er afgørende for ethvert luftfartsanlæg.

Kemikalieresistente handsker

Kemikalieresistente handsker til luftfarten er et must have for luftfartsmedarbejdere på male-, støbe- og pladeværkstederne på grund af den omfattende brug af kemikalier i deres daglige opgaver. For eksempel udsættes medarbejderne på pladeværkstedet regelmæssigt for farlige kemikalier, da deres job hovedsageligt omfatter samling af strukturelle luftfartsdele ved hjælp af kemikalier og lim.

Skærefaste handsker

Skærefaste handsker til luftfarten er vigtige for luftfartsmedarbejdere, som er involveret i slutsamlinger, logistik og støbning, fordi de arbejder med bevægelige dele.

Stødresistente eller slidstærke handsker

Luftfartsmedarbejdere, der håndterer maskinbearbejdningsprocesser som fx samling, montering, at skrue forskellige komponenter af og på, samt indføring af emner i CNC-maskiner, har brug for handsker, der er støddæmpende, vibrationsbestandige og slidstærke.

Derfor skal I vælge SHOWA-handsker for at beskytte jeres medarbejdere

Da vi har eksisteret siden 1951, forstår vi nødvendigheden af sikkerhed for hænderne i ethvert arbejdsmiljø, især i en maskinintensiv branche som luftfart.

Derfor beskæftiger vi brancheførende eksperter og et meget dygtigt produktionsteam, der bruger avanceret teknologi og førsteklasses materialer. De samarbejder om at udvikle og producere branchespecifikke handsker af høj kvalitet til luftfarten, som yder uovertruffen beskyttelse og fleksibilitet for jeres medarbejders hænder.

Læs mere Læs mindre

FILTRÉR PRODUKTER

FILTRÉR PRODUKTER

Kategori

Fare

Belægning

Materiale

KEMISK MODSTANDS-DYGTIGHED
EN ISO 374-1:2016

MEKANISKE RISICI
EN 388:2016

Sammenlign produkter

0

Resultater

card-01

ER DU PÅ UDKIG EFTER DEN RIGTIGE HANDSKE TIL DIN VIRKSOMHED?

Tal med én af vores eksperter i dag