showa
0

Lufthavne og havne

Handsker til lufthavne og havne │ SHOWA GLOVE MANUFACTURER

SHOWA Glove Manufacturer tilbyder kun det bedste inden for handsker til havne og lufthavne.

Når de fleste rejsende møder lufthavnens personale, så er handsker normalt ikke en del af den typiske uniform. Hvis de har handsker på, så lægger de fleste rejsende kun mærke til de hvide eller blå standardhandsker, som dem, der arbejder i bagage-checkin eller screening-områderne, har på. Lufthavnshandsker er dog påkrævet for mange mennesker, der arbejder såvel indenfor som udenfor i enhver lufthavn.

For dem, der arbejder i en havn, er havnehandsker nu en standarddel af uniformen, fordi de kræver ekstra beskyttelse mod vejret og potentielle kvæstelser fra den last, de skal håndtere hver dag.

Derfor er havne- og lufthavnshandsker en nødvendighed for personalet

Uanset, om man er udenfor i elementerne eller man håndterer kufferter eller containere – så er dit lufthavnspersonale dækket ind med SHOWA-handsker.

Lufthavnshandsker er mere standard, end man skulle tro, når det drejer sig om lufthavnspersonalets daglige behov. Det samme kan man sige om dem, der arbejder i havne. Hvis du for eksempel arbejder udenfor og signalerer fly, har du muligvis brug for nogle kraftige handsker, der giver beskyttelse mod vejr og vind, især i de barske vintermåneder.

I bagagehåndteringen har de også brug for et par kraftige handsker af høj kvalitet for at hjælpe dem med at håndtere tunge tasker sikkert, og flytte dem fra forskellige steder i lufthavnen til flyet og tilbage igen.

Dem, der har brug for havnehandsker, har måske ikke kun brug for beskyttelse mod elementerne, men mod potentielle kvæstelser, der kan skyldes håndtering af forskellige stykker maskiner, håndtering af skibscontainere, der udgør en potentiel risiko for snitsår eller hudafskrabninger fra skarpe kanter, samt håndtering af luftfragt.

Handsker til lufthavne og havne fra SHOWA

Jeres lufthavn og havnepersonale skal have det nødvendige sikkerhedsudstyr til rådighed for at hjælpe dem med udføre deres job sikkert.

SHOWA lufthavns- og havnehandsker findes i en række tilgængelige versioner, så jeres personale har masser af muligheder at vælge imellem. Uanset om de har brug for akryl, lettere handsker, kraftige HPPE- eller polyesterhandsker, har SHOWA Glove Manufacturer det, du har brug for.

Læs mere Læs mindre

FILTRÉR PRODUKTER

FILTRÉR PRODUKTER

Kategori

Fare

Belægning

Materiale

KEMISK MODSTANDS-DYGTIGHED
EN ISO 374-1:2016

MEKANISKE RISICI
EN 388:2016

Sammenlign produkter

0

Resultater

card-01

ER DU PÅ UDKIG EFTER DEN RIGTIGE HANDSKE TIL DIN VIRKSOMHED?

Tal med én af vores eksperter i dag