showa
0

Maskinteknik

Mechanical Protective Gloves │ SHOWA Glove Manufacturer

SHOWA Glove Manufacturer tilbyder en bred vifte af handsker til maskinteknik, der hjælper med at holde dine hænder og arme sikre, mens du arbejder.

Når du arbejder på forskellige køretøjer og udstyrsdele, er det afgørende at have det rette par handsker til maskinteknik ved hånden, til at hjælpe med at beskytte dig mod snit og hudafskrabninger og forhindre, at din hud kommer i kontakt med de forskellige kemiske forbindelser, som du støder på hver dag.

Desværre er det at finde de rigtige handsker til maskinteknik ensbetydende med at se længere end til de standardhandsker, der er tilgængelige i butikken, fordi de simpelthen ikke er holdbare nok og ikke giver den nødvendige beskyttelse for dem, der arbejder inden for disse krævende områder.

Det er her, SHOWA’s handsker til maskinteknik kommer ind.

Hvem har fordel af at bruge handsker til maskinteknik?

SHOWA’s handsker til maskinteknik er ikke kun til bilmekanikere!

Handsker til maskinteknik er en nødvendighed for alle, der er involveret i vedligeholdelse af apparater, køretøjer og andet udstyr, fordi de er lavet af de bedste materialer og tilbyder den nødvendige beskyttelse mod farlige kemikalier og unødvendige skader.

Mens vores nitrilhandsker til engangsbrug hjælper med at beskytte maskinteknikere og andre teknikere mod at komme i kontakt med olier og andre kemikalier, så giver vores kraftigere handsker brugerne den nødvendige beskyttelse for at forhindre hudafskrabninger, mens de arbejder på mekanisk udstyr, der kan omfatte skarpe metaldele.

Og endnu bedre, med vores udvalg af skridsikre materialer vil dine mekanikere og teknikere være bedre i stand til at håndtere deres værktøjer, mens de arbejder på forskellige maskindele, især hvis disse er smurt ind i forskellige væsker eller smøremidler.

Handsker til maskinteknik fra SHOWA

Lad ikke dine ingeniører eller teknikere gå rundt uden den korrekte beskyttelse. Investering i billigt fremstillede handsker ved enhver lejlighed beskytter simpelthen ikke mod de hårde og tunge opgaver, som de fleste ingeniører og teknikere skal håndtere.

Investér i ordentlige handsker til maskinteknik for virkelig at beskytte dine medarbejdere og give dem mulighed for at udføre deres opgaver ordentligt.

Læs mere Læs mindre

FILTRÉR PRODUKTER

FILTRÉR PRODUKTER

Kategori

Fare

Belægning

Materiale

KEMISK MODSTANDS-DYGTIGHED
EN ISO 374-1:2016

MEKANISKE RISICI
EN 388:2016

Sammenlign produkter

0

Resultater

card-01

ER DU PÅ UDKIG EFTER DEN RIGTIGE HANDSKE TIL DIN VIRKSOMHED?

Tal med én af vores eksperter i dag