showa
0

Metalarbejde

METALLURGY GLOVES │ SHOWA GLOVE MANUFACTURER

SHOWA Glove Manufacturer tilbyder en bred vifte af handsker til metalarbejde, der hjælper med at holde dig tryg, mens du arbejder.

Handsker til metalarbejde er en absolut nødvendighed for enhver, hvis job sætter dem i direkte kontakt med regulært metalarbejde. Ikke alene skal nogle teknikere jævnligt arbejde med potentielt farligt materiale, det skal andre i en masse andre jobs også, herunder:

  • Grovsmede
  • Våbensmede
  • Operatører af tungt udstyr
  • Smedejernsarbejdere
  • Maskinarbejdere
  • Metalophuggere
  • Minearbejdere
  • Riggere
  • Svejsere

Uanset i hvilket omfang du eller dit team skal håndtere metalmaterialer, så er handsker til metalarbejde altid en god idé.

Særlige beskyttelseshandsker til metalarbejde

Fra beskyttelse mod varme til beskyttelse mod skarpe genstande – SHOWA’s handsker til metalarbejde opfylder dine behov!

Når man arbejder med metal, hvad enten det er regelmæssig kontakt eller noget mere farligt som svejsning, er der mange potentielle farer, som kan føre til betydelig skade.

Når metal for eksempel opvarmes til svejsning eller formning, kræver det opvarmning af materialet til grader så høje som 1300 °C. Under sådanne processer bruger man selvfølgelig en række værktøjer til at håndtere det opvarmede metal. Det betyder dog ikke, at der slet ingen risiko er for at komme i direkte kontakt med metallet, i tilfælde af, at det løber ud eller bevæger sig væk fra stedet.

Selv om du ikke håndterer opvarmet metal, er der alligevel en betydelig risiko for at få snit eller alvorlige flænger, hvis du arbejder med plader af materialet.

For at forhindre kvæstelser fra snit og/eller forbrændinger skal du sikre dig, at dit personale bærer handsker, der er stærke nok til at beskytte mod sådanne potentielle farer.

Handsker til metalarbejde fra SHOWA

SHOWA tilbyder kunderne forskellige handsker til metalarbejde, som hjælper med at beskytte dem mod kvæstelser og sikre, at de kan udføre deres opgaver hurtigt og effektivt. Med en række handsker, der hjælper med at beskytte dine hænder, håndled og endda dine arme, har SHOWA noget, der passer til alle.

Læs mere Læs mindre

FILTRÉR PRODUKTER

FILTRÉR PRODUKTER

Kategori

Fare

Belægning

Materiale

KEMISK MODSTANDS-DYGTIGHED
EN ISO 374-1:2016

MEKANISKE RISICI
EN 388:2016

Sammenlign produkter

0

Resultater

card-01

ER DU PÅ UDKIG EFTER DEN RIGTIGE HANDSKE TIL DIN VIRKSOMHED?

Tal med én af vores eksperter i dag