showa
0

Kvalitetshandsker til udendørs sport

Uanset om du er til vandreture eller du bare elsker alt, hvad er har med udendørs sportsaktiviteter at gøre, så vil et par gode udendørs- sportshandsker øge din komfort og beskytte dine hænder mod smertefulde vabler og hård hud. SHOWA’s PPE-handsker til udendørs sport er fremstillet ved hjælp af kvalitetsmaterialer og fremragende håndværksmæssig dygtighed, og de beskytter hænderne samtidigt med, at de giver et komfortabelt greb under sportsaktiviteter.

Hvornår skal man bære handsker til udendørs sport

SHOWA’s udendørs-sportshandsker er utroligt slidstærke og kan bruges ved alle udendørs-sportsaktiviteter. Her er et par eksempler:

  • Jogging
  • Hundeluftning
  • Golf
  • Vandring
  • Skiing
  • Cykling
  • Fiskeri
  • Jagt

Med vores brede udvalg af udendørs-sportshandsker kan du nemt finde det, du leder efter i vores kollektion. Vores handsker giver ekstra komfort og maksimal håndbeskyttelse uden at de fylder for meget.

Fordele ved at bære handsker til udendørs sport

Derfor bør du investere i et par af SHOWA’s udendørs-sportshandsker:

Komfort

Uanset om du er til jogging, cykling eller golf, er det vigtigt, at du føler dig veltilpas imens. SHOWA’s udendørs-sportshandsker er udviklet til at levere det og mere til. De holder hænderne varme og tørre om vinteren, samtidigt med, at de er åndbare, så de holder dem kølige om sommeren.

Forstærket grebsstyrke

Svedige håndflader er ikke blot irriterende – de generer også udførelsen af dine sportsaktiviteter. Hvis dine håndflader for eksempel bliver svedige, mens du cykler, fisker eller deltager i en aktivitet, der kræver et stærkt greb, bliver det svært for dig at udføre det effektivt, fordi du fortsætter med at glide. SHOWA’s udendørs-sportshandsker er udviklet til at holde dine hænder helt tørre, hvilket gør det lettere for dig at deltage i aktiviteter, du elsker.

Forebyg håndskader

Udendørs sportsaktiviteter som cykling og fiskeri er sjove og gavnlige, men ulykker er uundgåelige. Mens udendørs-sportshandsker ikke er et universalmiddel for alt, beskytter de dig mod smertefulde snit, skrammer, blærer og hård hud forårsaget af udendørsaktiviteter.

Læs mere Læs mindre

FILTRÉR PRODUKTER

FILTRÉR PRODUKTER

Kategori

Fare

Belægning

Materiale

KEMISK MODSTANDS-DYGTIGHED
EN ISO 374-1:2016

MEKANISKE RISICI
EN 388:2016

Sammenlign produkter

0

Resultater

card-01

ER DU PÅ UDKIG EFTER DEN RIGTIGE HANDSKE TIL DIN VIRKSOMHED?

Tal med én af vores eksperter i dag