showa
0

Højkvalitetshandsker til folk, der udfører kommunale opgaver

På grund af arbejdets manuelle karakter er håndbeskyttelse vigtigt for alle, som tilbyder kommunale tjenester. SHOWA fremstiller et bredt udvalg af PPE-servicehandsker, som garanterer, at de beskytter hænderne mod infektioner og forurening, som medarbejderne kan komme i kontakt med i kraft af deres arbejde.

Pålidelige handsker til folk, der udfører kommunale opgaver

Kommunale opgaver har direkte indflydelse på den sociale, økonomiske og endda miljømæssige vækst i enhver by. I betragtning af deres vigtige rolle i en bys præstationer er det blot fair, at kommunale medarbejdere får håndbeskyttelse af høj kvalitet. SHOWA har været i frontlinjen for at sikre, at dette sker ved at fremstille kommunale servicehandsker af høj kvalitet. Vores brede udvalg af handsker er ideelle til:

  • Affaldshåndtering og genbrug
  • Vandforsyning og bortskaffelse af spildevand
  • Produktion og forsyning af energi
  • Kommunale sundhedstjenester
  • Spildevandsopsamling og bortskaffelse af affald
  • Kommunale veje og dræning af regnvand

Udforsk vores udvalg af PPE-løsninger til kommunale servicehandsker

Vores serie af kommunale servicehandsker omfatter:

Handsker til generel håndtering

SHOWA’s kommunale servicehandsker til almindeligt brug er udviklet til at beskytte mod forskellige farer såsom snit, stik, hudafskrabninger og rifter fra almindelige kommunale serviceopgaver.

Kemiresistente

Disse handsker er ideelle for kommunale servicemedarbejdere, som er involveret i sundhedstjenester, spildevandsopsamling, vandforsyning, bortskaffelse af spildevand og affald samt genanvendelse. De yder beskyttelse mod skrappe og skadelige kemikalier, der bruges i disse processer.

Skærefaste

SHOWA’s skærefaste kommunale servicehandsker yder beskyttelse mod skarpe objekter og er ideelle til kommunale servicemedarbejdere, som arbejder med sundhedstjenester eller vejprojekter og dræning af regnvand.

El-sikkerhed

Vores sortiment af el-sikkerhedshandsker beskytter kommunale servicearbejdere mod stød, mens de arbejder med strømførende elektriske applikationer. De er ideelle til dem, der arbejder inden for energiproduktion og -forsyning.

Gennemse vores udvalg af kommunale servicehandsker i dag

Uanset om du arbejder i kommunale sundhedstjenester eller beskæftiger dig med kommunale vej- og dræningsarbejder, er håndbeskyttelse afgørende. SHOWA’s kommunale servicehandsker er udviklet med folk som dig i tankerne. De giver overlegen beskyttelse udenat hindre produktiviteten, og er usædvanligt komfortable.

Læs mere Læs mindre

FILTRÉR PRODUKTER

FILTRÉR PRODUKTER

Kategori

Fare

Belægning

Materiale

KEMISK MODSTANDS-DYGTIGHED
EN ISO 374-1:2016

MEKANISKE RISICI
EN 388:2016

Sammenlign produkter

0

Resultater

card-01

ER DU PÅ UDKIG EFTER DEN RIGTIGE HANDSKE TIL DIN VIRKSOMHED?

Tal med én af vores eksperter i dag