showa
0

Laboratorier

Laboratoriehandsker af højeste kvalitet

En af de vigtigste sikkerhedsregler for laboratorier er altid at undgå hudkontakt med alle kemikalier. Uanset om du er i laboratoriet på fuld tid eller kommer derind en gang imellem, er SHOWA her for at sikre, at du overholder denne regel. Vi udvikler og producerer laboratoriehandsker af højeste kvalitet, der garanterer at give overlegen modstandsdygtighed over for kemikalier og punkteringer uden at hæmme funktionaliteten.

Beskyttelse og fordele ved laboratoriehandsker

Ifølge Occupational Safety and Health Administration (OSHA) bærer ca. 70 % af de arbejdere, der besøger skadestuen for at få behandlet håndskader, normalt ikke handsker. Desværre er håndskader ikke bare almindelige – de er også ret dyre at behandle. I gennemsnit koster en behandling af en håndskade mellem $540 og $26.000.

Når I sikrer, at du og dit team altid bærer laboratoriehandsker af høj kvalitet, mens I er i laboratoriet, forhindrer jer ikke kun i at være en del af disse statistikker, men I sparer også en masse penge. Det beskytter jer også mod følgende farer, der ofte forekommer i laboratoriet:

  • Snit og skrab
  • Skader fra nålestik
  • Varme og kemiske forbrændinger
  • Eksponering for biologiske stoffer såsom bakterier og vira, der findes i laboratoriet
  • Stiksår
  • Farlige stoffer, der kan være irriterende, når de kommer i kontakt med din hud

Sørg for de bedste PPE-handsker i laboratoriet

Selvom de resterende 30 % af arbejdstagerne i de tidligere nævnte statistikker havde handsker på, var de enten af den forkerte type eller af dårlig kvalitet. Så selvom det er afgørende for din sikkerhed at bære laboratoriehandsker, skal du sikre dig, at de er af høj kvalitet og passer til opgaven. Heldigvis behøver du ikke lede længere, vi tilbyder de bedste laboratoriehandsker i branchen.

Vores laboratoriehandsker er udviklet på baggrund af avancerede PPE-innovationer og overholder de nyeste standarder for laboratoriesikkerhed. De garanterer overlegen beskyttelse uden at ofre komfort og fleksibilitet.

Vores udvalg indeholder laboratoriehandsker af højeste kvalitet til alle størrelser hænder, og de er ideelle til brug i enhver branche, lige fra landbrug til universitet og sundhedspleje. Med SHOWA’s laboratoriehandsker kan du være sikker på, at du og dit teams hænder altid holdes beskyttede.

Læs mere Læs mindre

FILTRÉR PRODUKTER

FILTRÉR PRODUKTER

Kategori

Fare

Belægning

Materiale

KEMISK MODSTANDS-DYGTIGHED
EN ISO 374-1:2016

MEKANISKE RISICI
EN 388:2016

Sammenlign produkter

0

Resultater

card-01

ER DU PÅ UDKIG EFTER DEN RIGTIGE HANDSKE TIL DIN VIRKSOMHED?

Tal med én af vores eksperter i dag