showa
0

De bedste handsker til minedrift

Derfor er kvalitets-minehandsker vigtige for dit team

Selv om minehandsker yder beskyttelse mod håndskader, som de udsættes for, så undlader nogle minearbejdere at bære dem, fordi de hæmmer deres effektivitet. Nogle af de risici, de udsætter deres hænder for, omfatter:

  • Sår, snit og hudafskrabninger: Bevægelige dele på minemaskiner kan resultere i amputerede fingre, hænder og arme.
  • UV-stråling: Langvarig eksponering for UV-stråling i åbne miner resulterer i tilstande som melanom, der har vist sig at forårsage hudkræft.
  • Kemiske farer: Rengøring og organiske opløsningsmidler og kemikalier til metalbearbejdning er et par eksempler på de kemiske farer, som minearbejdere udsættes for uden kvalitetshandsker
  • Skadeligt støv: Uden minehandsker kan fine partikler fra kul og andre materialer i minelagrene gennemtrænge huden og komme ind i blodet, hvor det kan forårsage allergiske reaktioner, infektioner og systemisk toksicitet.
  • Varmebelastning: Det kan blive ekstremt varmt i miner. Varmen er farlig for bare hænder, mens kulden kan bevirke, at hænderne bliver følelsesløse, hvilket kan påvirke produktiviteten

 

Når der sker en håndskade, skal din virksomhed desværre bære den dertil hørende økonomiske byrde såvel som betale for retssager, hvis den tilskadekomne medarbejder beslutter sig for at anlægge sag.

Derfor skal du bruge handsker fra SHOWA

SHOWA’s minehandsker er de bedste af de bedste fordi:

Overlegen beskyttelse af hænderne

Som en virksomhed, der er forpligtet til løbende PPE-innovation, er vores minehandsker udviklet af et team af højt kvalificerede brancheeksperter, der arbejder utrætteligt for at sikre, at hver enkelt handske, vi indfører på markedet, altid giver ekstrem slidstyrke og skærefasthed samt maksimal stødbeskyttelse mod farlig minedrift.

Fingerfærdighed

Vi fokuserer på at udvikle minehandsker, som dit personale vil nyde at have på. Hver eneste handske er slidstærk, åndbar og følger hændernes form, så den giver ideel komfort og føling.

Alle typer minehandsker under ét tag

SHOWA er en one-stop-shop for alle dine behov for minehandsker. Lige fra skærefaste, slidstærke, stødbeskyttende til fedtresistente handsker, vi har minehandsker, der opfylder jeres særlige krav til minedrift og håndtering af udstyr.

Minedrift med selvtillid

Vores mission er at holde minearbejderne sikre og veltilpasse. Vi er forblevet tro mod dette siden 1951, og vi vil fortsætte med at være det i fremtiden. Håndsikkerhed er ikke blot vores job – det ligger i vores historie.

Læs mere Læs mindre

FILTRÉR PRODUKTER

FILTRÉR PRODUKTER

Kategori

Fare

Belægning

Materiale

KEMISK MODSTANDS-DYGTIGHED
EN ISO 374-1:2016

MEKANISKE RISICI
EN 388:2016

Sammenlign produkter

0

Resultater

card-01

ER DU PÅ UDKIG EFTER DEN RIGTIGE HANDSKE TIL DIN VIRKSOMHED?

Tal med én af vores eksperter i dag