showa
0

“ KOLDE OMGIVELSER: RISICI OG BEGRÆNSNINGER! ”

Arbejde i kolde omgivelser – Beskyttelse af hænder mod ekstreme temperaturer

Med fuld erkendelse af risiciene og begrænsningerne ved at arbejde ved negative (-0°) og positive (+0°) kolde temperaturer var introduktionen af TEMRES 282- og NITRILE FOAM 477-handskerne især drevet af mere ergonomiske og fysiologiske hensyn.

Dette princip er baggrunden for SHOWAs bestræbelser inden for forskning og udvikling, hvor henvendelser til aktivitetssektorer og arbejdsmiljøer er baseret på forretningsområder. For hvert område produceres handsker med de allernyeste teknologier for at sikre den bedst mulige beskyttelse af arbejderne.

Følgende hensyn og begrænsninger er taget i betragtning:

  • Bevarelse af kropsvarmen i kulde
  • Opretholdelse af en bestemt temperatur på bagsiden af hånden og også brugen af en bøjelig polymer for at kompensere for nedsætningen af kvaliteten af muskulære sammentrækninger i hænderne i kolde omgivelser
  • Imprægnering for at kompensere for vand og fugt som forværrende faktorer
  • Forudsigelse af yderligere nedkøling pga. vind, når vinden grundet sin hastighed øger kroppens udsættelse for temperaturer, der er endnu lavere end den omgivende temperatur
  • Risikoen for forfrysninger
  • Besværet, ubehaget og konsekvenserne af fordampning af sved fra hænderne
  • Kemiske risici for 477-modellen

Beskyttelse mod disse faktorer er blevet varmt modtaget blandt medarbejdere hos virksomheder i kølekæden (køletransport og -logistik, store fødevarekæder, catering til erhvervslivet) samt arbejdere inden for byggeri og husstandsrenovation og på affaldssorteringscentre.

Disse handsker er naturligvis nyttige for alle, hvor arbejdet omfatter ophold udendørs og af og til under vinterlige forhold!

Hænderne er menneskets vigtigste værktøj, som sætter os i stand til at arbejde, tilpasse os og være alsidige. Huden er menneskekroppens største organ, som spiller en væsentlig rolle i reguleringen af kropstemperaturen og dominerer hele sanseapparatet.

card-01

ER DU PÅ UDKIG EFTER DEN RIGTIGE HANDSKE TIL DIN VIRKSOMHED?

Tal med én af vores eksperter i dag