showa
0

“ ECO BEST TECHNOLOGY: DET STØRSTE SORTIMENT AF BIOLOGISK NEDBRYDELIGE NITRILHANDSKE ”

SHOWA LANCERER DET STØRSTE SORTIMENT AF BIOLOGISK NEDBRYDELIGE HANDSKER PÅ MARKEDET MED SIN REVOLUTIONERENDE ECO BEST TECHNOLOGY®

SHOWA går skridtet videre med sit engagement i bæredygtighed og udvider sortimentet af biologisk nedbrydelige produkter. SHOWAs Eco Best Technology®-handsker lanceres globalt og tilbyder det samme niveau af beskyttelse, egenskaber og greb som deres pendanter af almindelig nitril – de er bare mere miljøvenlige, da disse handsker nedbrydes 20 gange hurtigere.

GØR EN FORSKEL FOR MILJØET

I lyset af problemet med de overvældende mængder plastaffald og den voksende klimakrise investerer SHOWA i stor stil i forskning inden for og udvikling af produkter med reduceret miljøpåvirkning. Det anslås, at der kasseres 100 mia. par handsker hvert år. Hvis man lægger dem op i forlængelse af hinanden, er der nok til at nå til månen og tilbage igen 30 gange. I betragtning af at disse handsker er mere end 100 år om at nedbrydes på en losseplads, forventes mængden af handskeaffald på lossepladser at stige kraftigt i takt med det voksende befolkningstal. I 2012 lancerede SHOWA den revolutionerende Eco Best Technology® (EBT) og introducerede den første biologisk nedbrydelige nitrilhandske på markedet. Nu har SHOWA udvidet inden for EBT-handsker og tilbyder det største sortiment af biologisk nedbrydelige handsker på markedet.

Showa

INNOVATION, BESKYTTELSE OG BÆREDYGTIGHED I ÉT PRODUKT

EBT er løsningen, der gør en forskel for miljøet uden at gå på kompromis med forbrugerhensynet i forhold til beskyttelse og egenskaber. Takket være den særlige sammensætning nedbrydes EBT-handsker inden for 1 til 5 år på biologisk aktive lossepladser, som dokumenteret ved test i form af ASTM D5511 og D5526, mens ikke-EBT-produkter er mere end 100 år om at nedbrydes. Det betyder, at EBT-handskerne nedbrydes mindst 20 gange hurtigere end almindelige nitrilhandsker.

“Som udgangspunkt lancerede vi de første biologisk nedbrydelig engangshandsker som en metode til at reducere miljøpåvirkningen af disse handsker. Vi forudså behovet dengang, og vi opfordrede vores forretningspartnere til at træffe mere miljøbevidste beslutninger ved køb af håndbeskyttelse,” forklarer Gabriel Szelenyi, som er Product Manager for EMEA-området og specialist i engangshandsker.

Siden da er der på verdensplan sket en massiv stigning i efterspørgslen efter produkter, der er mere bæredygtige eller har mindre miljøpåvirkning, og det gælder ikke kun forbrugerprodukter. I Frost & Sullivans seneste rapport om det europæiske marked for industriel håndbeskyttelse forudsiger man en “stigende efterspørgsel efter miljøvenlige handsker”.

Brian Mosely, som er R&D Manager og opdager af EBT, forklarer endvidere: “Frost & Sullivan-rapporten fremhæver vores biologisk nedbrydelige EBT-nitrilhandsker, men vores engagement i bæredygtighed er fortsat en essentiel del af vores forsknings-og udviklingsstrategi. Vi vil udvide EBT-teknologien på tværs af alle egnede polymerer i vores ekspanderende produktportefølje. På den måde kan vi opfylde de aktuelle krav, uden at gå på kompromis med fremtidens krav.”

SHOWAS ECO BEST TECHNOLOGY: SAMME HANDSKE, MERE MILJØVENLIG

SHOWA®, som blev grundlagt i 1954, sætter en stor ære i at udvikle kvalitetshåndbeskyttelse, der er modstandsdygtig over for snit og kemi, til medicinske, universal- og specialformål. Hver eneste SHOWA-EBT-handske fremstilles i henhold til de samme strenge kvalitetskontroller og -standarder som resten af porteføljen. Det betyder, at handskens samlede egenskaber – dens holdbarhed, komfort, greb og beskyttelsesniveau – forbliver nøjagtig de samme.

SHOWA tilbyder det mest omfattende udvalg af biologisk nedbrydelig håndbeskyttelse på markedet med de følgende syv EBT-nitrilhandsker, der dækker en bred vifte af anvendelsesområder, herunder fødevarekontakt, og giver brugerne et mere bæredygtigt alternativ:

  • SHOWA 731: SHOWA 731, der er skabt med de allerbedste blødgøringsmidler og nitrilforstærkning, giver dig den allerbedste taktile præcision og ekstraordinær beskyttelse mod opløsningsmidler og syrer. Denne handske er ideel til arbejde i våde, fedtede og olierede miljøer
  • SHOWA 707HVO: Denne handske kombinerer det bedste ved teknologien for engangshandsker og kemimodstandsdygtighed og sikrer optimal pasform, fornemmelse og komfort, samtidig med at den beskytter mod væsker, kemi, olier, kulbrinter, fedt og hudafskrabninger.
  • SHOWA NSK24 EBT: SHOWA NSK24 EBT yder fremragende beskyttelse mod en lang række forskellige opløsningsmidler, olier og syrer og er en yderst fleksibel, vandtæt, strikforet nitrilhandske. Handsken blev tidligere fremstillet af almindelig nitril, men den nye EBT-udgave yder stor kemimodstandsdygtighed og slidstyrke med et ru greb.
  • SHOWA 6110PF: Denne grønne, biologisk nedbrydelige 0,10 mm (4 mil) nitrilhandske til engangsbrug leverer uovertruffen komfort, bevægelighed og egenskaber på tværs af en række forskellige anvendelsesområder. SHOWA 6110PF beskytter mod nedbrydende opløsningsmidler og undgår latexallergier
  • SHOWA 6112PF: Denne sorte, biologisk nedbrydelige 0,10 mm (4 mil) nitrilhandske til engangsbrug føles som ekstra hud og giver en vedvarende komfort og bevægelighed under udførelse af opgaver, der kræver fintføling. SHOWA 6112PF yder dokumenteret beskyttelse mod narkotika, der indeholder fentanyl, og ætsende væsker.
  • SHOWA 7500PF: SHOWA 7500PF, som fås til konkurrencedygtige priser, er designet med tanke på transportsikkerhedsadministration, immigration og andre anvendelsesområder, der kræver udskiftning af håndbeskyttelse hver time og dermed producerer mest affald. Handsken fås i fødevaregodkendt blå og efterlader hverken silikonekontaminering eller fingeraftryk.
  • SHOWA 7502PF: Med sin formulering uden kemiske acceleratorer beskytter denne 0,06 mm (2,5 mil) tykke engangshandske selv den mest sarte hud. Det er meget let, men yder alligevel effektiv beskyttelse mod kemiske acceleratorer, kemi og dermatitis.

 

MÆRK FORSKELLEN MED SHOWA

SHOWA inviterer i forbindelse med en ny kampagne kunder, slutbrugere og distributionspartnere til at finde EBT-alternativet til deres foretrukne nitrilhandske og “mærke forskellen” mellem de to produkter, velvidende at der ingen er forskel er at “mærke”. Den eneste forskel mellem handskerne er deres respektive miljøpåvirkning.

card-01

ER DU PÅ UDKIG EFTER DEN RIGTIGE HANDSKE TIL DIN VIRKSOMHED?

Tal med én af vores eksperter i dag