showa
0

“ WEIT MEHR ALS EIN SCHUTZHANDSCHUH: S-TEX 377 ”

SHOWAS SENESTE TILFØJELSE TIL DEN SNITRESISTENTE SERIE

Efter succesen med den ¾-nitrilbelagte S-TEX 376-handske lancerer SHOWA med stolthed den fuldt belagte S-TEX 377-udgave som et nyt produkt i det snitresistente S-TEX-topsortiment.

Handsken er udviklet til at opfylde kundernes behov ifølge salgsdirektør Tony Lynch. “Vores kunder er meget positive over for S-TEX 376, men ønskede også en fuldt belagt udgave til miljøer, hvor brugeren kan komme ud for andet end stænkfare. Derfor behovet for en højere beskyttelsesgrad.

KOMFORT OG SIKKERHED GÅR HÅND I HAND MED FULD NITRILDÆKNING OVER S-TEX-FORET

S-TEX 377 er endnu et imponerende produkt med den dobbelte nitrilbelægning, der består af film og foam-nitril, med et finish af ekstra opskummet nitril i håndfladen samt de patenterede Hagane Coil®-fibre: DS/EN 388: 2016-snitbeskyttelsesniveau 4/D, væskeresistent, et stærkt greb under våde og let fedtede forhold, ergonomisk form og tommelfingerbevægelighed. Den er en perfekt udvidelse af produktfamilien, der komplementerer tvillingeproduktet, S-TEX 376, med alle de samme fordele og egenskaber. Forskellen er nitrilbelægning, der også omfatter håndleddet for yderligere beskyttelse mod væskegennemtrængning.

S-TEX 377 beskytter hånden mod olie, kulbrinter, fedt og afskrabninger og giver et langvarigt greb under våde og fedtede forhold. Foam-nitril i håndfladen absorberer fedt og indkapsler det. I stedet for at blive glatte skaber luftboblerne en sugende effekt, når brugeren påfører et tryk ved at tage fat i noget.

Samtidig virker det blå nitrilfilmlag på håndens bagside vand- og olieafvisende, hvilket gør den til den perfekte handske til byggebranchen, produktionsindustrien, metalindustrien, logistikbranchen samt glas- og bilindustrien.

TørFedtet
Opskummet nitrilbelægning 1.080.18
Nitrilfilmbelægning 1.840.07
Handske med fuld nitrilbelægning 0.740.06
Handske med fuld PVC-belægning 0.860.10
*Henviser til 376-testresultat fra 2009

Denne tabel viser, hvordan vores belægning giver et godt greb i tørre og fedtede omgivelser.

I modsætning til konkurrerende produkter har bagsiden af tommelfingeren blot et belagt nitrilfilmlag, hvilket giver tommelfingeren fri bevægelighed. Denne bevægelsesfrihed kombineret med den ergonomiske form på SHOWAs patenterede håndform reducerer i høj grad træthed i hænderne og giver god pasform og fleksibilitet.

EN UOVERTRUFFEN HANDSKESERIE MED SNITBESKYTTELSE

S-TEX-sortimentet består nu af 7 førsteklasses snitresistente handsker, alle med et snitbeskyttelsesniveau mellem D og F. Dermed kan SHOWA anvendes i højrisikomiljøer som bilindustrien, byggebranchen, glas- og metalindustrien samt mekanisk industri. For at se det komplette udvalg af S-TEX-handsker med snitbeskyttelse skal du gå ind på S-TEX Teknologi.

card-01

ER DU PÅ UDKIG EFTER DEN RIGTIGE HANDSKE TIL DIN VIRKSOMHED?

Tal med én af vores eksperter i dag