showa
0

“ S-TEX 581: GÅ IKKE PÅ KOMPROMIS MED DIN SIKKERHED MED B’ER OG C’ER ”

Ny EN 388: 2016-standard: hvad betyder det?

Rådets direktiv 89/686/EØF om personlige værnemidler er i færd med at blive erstattet med en ny forordning (EU) 2016/425 om personlige værnemidler, der introducerer revisioner af testmetoder som f.eks. EN 388 om snitbeskyttelse. Coup-testen var standardtestmetoden til snitbeskyttelse (rund kniv med en fast styrke på 5 Newton). Inden for den nye EN388: 2016 forbliver Coup-testen den første testmetode, men fordi materialer som glasfiber gør kniven døv under testen, bliver den nye ISO 13997-test også obligatorisk. Det sker for at sikre, at graden af beskyttelse, som handsken yder, er så nøjagtig som muligt.

SHOWA har brugt ISO 13997-testmetoderne på handsker med snitbeskyttelse på højt niveau (EN388 4 eller 5) helt fra begyndelsen for at sikre, at vores handsker er højtydende og modstandsdygtige over for snit, inden de bliver introduceret på markedet.

Showa

SHOWA har med henblik på at levere bedre individuel beskyttelse mod snit på innovativ vis udviklet sin egen antisnitfiber “Hagane Coil®”, der anvendes i S-TEX-serien.Denne patenterede fiber kombinerer rustfrit Hagane-stål med polyester- og/eller aramidfibre, som giver et højt beskyttelsesniveau mod snit fra 17.5 Newton/niveau D til 35 Newton/niveau F i henhold til ISO 13997-standarden. Vores patenterede Hagane Coil®-teknologi gør, at SHOWA-handsker kan levere snitbeskyttelse på et uovertruffent niveau uden nedsat ydeevne og komfort. Hagane-stål er stål med højt indhold af kulstof, der anvendes til fremstilling af Samurai-sværd. Der anvendes en unik teknik, hvor en forbundet tråd vikles løst omkring kernen af rustfrit stål, som derved beskyttes, når hånden bøjes og strækkes, hvilket giver maksimal beskyttelse, komfort og ydeevne

Showa

SHOWA S-TEX 581, snitniveau E

Gennem hele sin historie har SHOWA – i kraft af forskning og udvikling og erfaring med at udføre dybdegående studier i forskellige industrisektorer – altid forudset behovene for personbeskyttelse og udviklet skræddersyede løsninger til beskyttelse af arbejdere.

Til brancher, hvor der er behov for at forhindre snitskader, tilbyder S-TEX 581 en åndbar og taktil handske med betydelig snitbeskyttelse på Niveau E (29 Newton) i modsætning til almindelige glasfiberbaserede produkter. Ved at designe og udvikle vores garnteknologi, der kombinerer 3 forskellige fibre – polyester, Hagane Coil® og Kevlar® – leverer vi førsteklasses snitbeskyttelse med enestående greb i en behagelig, let handske.

Showa
card-01

ER DU PÅ UDKIG EFTER DEN RIGTIGE HANDSKE TIL DIN VIRKSOMHED?

Tal med én af vores eksperter i dag