showa
0

“ BESKYTTELSE MOD CORONAVIRUS MED SHOWA® ”

Som følge af udbruddet og den hastige spredning af “Wuhan”-coronavirussen, som Verdenssundhedsorganisationen (WHO) officielt har navngivet COVID-19, har SHOWA modtaget adskillige tekniske forespørgsler vedrørende virussen. Som producent af beskyttelseshandsker ser vi det som vores mission at informere, uddanne og beskytte. Med årtiers ekspertise inden for håndbeskyttelse, opnået gennem forskning og innovation, imødekommer vi behovene for personligt beskyttelsesudstyr (PPE) i mange brancher verden over.

Hvad er COVID-19?

COVID-19 opstod i Hubei-provinsen i Kina i 2019 og havde ved slutningen af februar 2020 spredt sig til 86 andre lande ved kontakt mellem personer. Virussen spreder sig hastigt og er fortsat forsidestof. Verdenssundhedsorganisationen (WHO) har erklæret, at udbruddet er en “folkesundhedsmæssig risiko af international betydning” (PHEIC), hvilket er et udtryk for situationens alvor.

COVID-19 i tal – og hvordan virussen spredes

I henhold til den seneste situationsrapport fra WHO var der pr. 1. marts 2020 bekræftet 95.748 tilfælde på verdensplan, hvoraf Kina tegner sig for langt størstedelen med 80.411 smittede og 2.902 dødsfald. Uden for Kinas grænser var der 15.337 bekræftede tilfælde og 384 dødsfald fordelt på 86 lande, og tallene stiger dagligt. Masseinfektioner får mange mennesker til at søge forebyggelse i deres daglige liv.

Ifølge Det europæiske center for forebyggelse af og kontrol med sygdomme (ECDC) spredes COVID-19 via aerosoldråber, der udsendes, når en smittebærer hoster eller nyser. Genstande eller personer inden for en rækkevidde på 1,8 m kan blive inficeret. Det omfatter overflader som skranker, dørhåndtag, gelændere – og naturligvis mennesker. Ifølge ECDC kan virussen leve på overflader i flere timer. Mennesker transporterer virussen fra sted til sted. Denne overførsel er medvirkende til, at virussen kan sprede sig både lokalt og til udlandet. Derudover er det i forbindelse med vira almindeligt, at en person, der er smittebærer, ikke udviser symptomer på sygdommen. Inkubationstiden for COVID-19 er 2 til 14 dage ifølge ECDC.

Beskyttelse og forebyggelse

Anbefalinger fra WHO understreger vigtigheden af forebyggelse ved med jævne mellemrum at vaske hænder med sæbe og vand. Håndrens indeholdende sprit er et acceptabelt alternativ til sæbe og vand. Sørg for at holde dig for munden, når du hoster eller nyser, og mind andre personer om at gøre det samme. Dette bidrager til at mindske spredningen af bakterier og vira, herunder coronavirus. Man kan træffe yderligere forholdsregler ved at undgå kontakt med øjne, næse og mund samt holde sig på afstand af andre. En anden forsvarsmekanisme er at bære virusresistente handsker til engangsbrug.

Fremstiller SHOWA handsker, der kan beskytte mig mod COVID-19?

Det er almindeligt kendt, at handsker yder beskyttelse, idet de udgør en ekstra barriere, som mikroorganismer skal trænge igennem. Det er et mindre kendt faktum, at det ikke er alle handsker, der er lige gode – og dermed ikke alle er egnede til at bekæmpe patogener. Virus- og bakterieresistente handsker fra SHOWA hæmmer beviseligt overførslen af sådanne patogener og yder beskyttelse mod kemikalier, svampeinfektioner, bakterier og vira samt kropsvæsker. SHOWA-handsker fungerer kort sagt som et ekstra lag beskyttende hud.

I 1991 banede Best Manufacturing (som SHOWA erhvervede i 2007) vejen med den første nitrilhandske til engangsbrug som en hjælp til personer med kendte og ukendte latexallergier. Den innovative lavmodulformulering giver samme pasform og følelse som naturligt latex. Derudover er nitril et overlegent, allergifrit alternativ til latex, hvad angår både beskyttelse og slidstyrke. Som eksperter inden for PPE stræber SHOWA efter at skabe balance mellem vores omgivelser og os selv samt at føre an med ansvarlige og innovative bæredygtige løsninger, der beskytter menneskeheden og vores planet.

Hvor finder jeg virusresistente handsker?

SHOWA har i årtier haft de højeste standarder for håndbeskyttelse på kvalitets-, sikkerheds- og innovationsområdet. Forsknings- og udviklingsteamet hos SHOWA har med stolthed udviklet en række handsker til engangsbrug, der beskytter mod vira såsom coronavirus. Disse produkter omfatter 6110PF, 6112PF, 7502PF, 7500PF, C9905PF, 7570 samt Koboltblå-serien. Derudover producerer SHOWA genanvendelige, virusresistente handsker, der også yder beskyttelse mod skrappe kemikalier, nemlig 708, 874/874R, 878, 890 og 892. Alle disse er godkendt til beskyttelse mod vira, bakterier og svamp i henhold til EN ISO 374-5:2016.

Ovennævnte handsker produceres alle under streng kvalitetskontrol på vores produktionsanlæg i Malaysia og USA, der ejes 100 % af SHOWA.

Hvis du ønsker yderligere oplysninger om, hvordan du kan beskytte dine hænder mod coronavirus og andre risici, bedes du kontakte din lokale SHOWA-salgsrepræsentant eller sende en e-mail til info@showagroup.eu.

related news

card-01

ER DU PÅ UDKIG EFTER DEN RIGTIGE HANDSKE TIL DIN VIRKSOMHED?

Tal med én af vores eksperter i dag