showa
0

“ DEN NYE SHOWA 4561: STYRKEN AV KEVLAR®, UTROLIG KOMFORT ”

SHOWA har igen samarbejdet med DuPont om lanceringen af den anden prisbelønnede handske, SHOWA 4561, der beskytter mod snit, og som er fremstillet med Kevlar®

SHOWA løfter sløret for sin nyeste prisvindende nyskabelse, SHOWA 4561-handsken.

Den nye SHOWA 4561 er fremstillet i USA og bryster sig af en Kevlar®-konstruktion med høj snitmodstand og en finhed på 15 til yderst konkurrencedygtige priser. Dette gør det muligt at tilbyde en let og stærkere handske end andre uden at sprænge budgettet. 4561-handsken er en ud af få på markedet med beskyttelsesniveau EN 388, snitniveau D. De fleste handsker med en foring med finhed 15 opnår kun snitniveau C. Snitniveau D-bedømmelsen betyder, at 4561-handsken kan klare højere snitbelastningerne uden at sætte brugerens komfort over styr.

Zorb-IT®-grebsteknologi

Udover den nye placering som EN 388 med snitniveau D anvender SHOWA 4561-handsken SHOWAs patenterede Zorb-IT®-grebsteknologi, som giver brugere mulighed for at opretholde et bedre greb i fedtede og våde forhold uden at gå på kompromis med sikkerheden. Den øverste del af handsken præsenterer et nyt og informativt design, der angiver handskestørrelsen, Zorb-IT® -teknologien, det originale Kevlar® -logo samt handskens certificeringer. For at maksimere nøjagtighed og bevægelighed er SHOWA 4561-handsken udviklet med sømløs pasform og ergonomisk design, som slutter naturligt tæt om hænderne og giver ultimativ komfort langs fingrene og håndfladen.

Da handsken er udviklet med høj slidstyrke, snitmodstand og er flammebestandig pga. de fremstillede fibre, kan SHOWA 4561 bruges i miljøer, hvor disse risici forekommer, såsom inden for bil- og byggeindustrien, glas- og rudebranchen, metallurgi, offentlige forsyningsvirksomheder og mekaniske anvendelser. Endvidere gør den åndbare foring det muligt for varm luft og fugt at slippe ud, og dermed holdes brugernes hænder tørre.

DuPont Kevlar® Innovationspris

I oktober sidste år modtog SHOWA 581 S-TEX en innovationspris fra Kevlar® efter endnu et vellykket samarbejde. Handsken har været et førende eksempel på snitbeskyttelseshandsker i høj kvalitet med beskyttelsesniveau EN 388, snitniveau 5/E, takket været Hagane Coil™-foringen, der er udviklet med Kevlar®. “Letvægtshandsken gennemfører SHOWAs pasform og komfort med høj snitmodstand, som illustrerer alsidigheden ved Kevlar®”.

“DuPont fejrede for nylig sit 50-års jubilæum for opfindelsen af Kevlar®, men opfindelsen hører stadig til i forreste linje inden for beskyttelsesteknologi, når det drejer sig om at fremme medarbejdersikkerheden. Vi er stolte over at samarbejde med disse handskeproducenter, der fortsætter med at skubbe grænserne for, hvad der er muligt for at fremstille arbejdshandsker med større komfort, mere holdbarhed, og som beskytter bedre”.

DuPonts ovale logo, DuPont™ og alle produkter betegnet med ™, ℠ eller®, medmindre andet er angivet, er varemærker eller registrerede varemærker tilhørende E.I. Du Pont de Nemours and Company eller dets associerede selskaber.

Click here to see the glove

card-01

ER DU PÅ UDKIG EFTER DEN RIGTIGE HANDSKE TIL DIN VIRKSOMHED?

Tal med én af vores eksperter i dag