showa
0

Skærefaste handsker

Skærefaste handsker │ SHOWA Glove Manufacturer

Uanset, hvilket job du udfører – beskyt dig selv med de rigtige skærefaste handsker.

Skærefaste handsker er netop det – handsker, som er udviklet til at beskytte dine fingre og hænder mod snit og sår, mens du udfører en række opgaver. Selv om der findes snesevis af forskellige typer af skærefaste handsker på markedet, er de ikke alle skabt ens.

Skærefaste handsker: Hvad skal du kigge efter

Beskyt hænderne mod potentielle farer med skærefaste handsker.

Skærefaste handsker er vigtige for sikkerheden på din arbejdsplads. På arbejdspladsen udsættes dine hænder for mange farer. De kan blive fanget mellem klemmepunkter, blive udsat for skarpe genstande, udholde gentagen ergonomisk stress, opleve glid, snublen og fald og være i frontlinjen ved en lang række farer.

SHOWA har skabt en række multifunktions-handsker, som er skærefaste, til en bred vifte af opgaver med mellem-lav risiko. Med en række skalmaterialer til handsker, belægninger i håndfladerne, manchetlængder, beskyttelsesfunktioner til handsker eller arme, design af håndledssystemer og meget mere, kan du finjustere din søgning, når du skal vælge en skærefast handske til enhver opgave.

For at øge din håndsikkerhed og beskyttelse skal du overveje tre primære polymerer. Ved at de er fladdyppede og giver det enestående greb, som SHOWA-kunder kender og elsker, leverer de alle sammen hver deres unikke, skærefaste kvaliteter.

Polyuretan

Da de består af en mikroporøs elastomerplast, giver skærefaste polyuretanhandsker mange fordele. De er meget fleksible og elastiske, og de indeholder ingen latexproteiner og afgiver ikke partikler som andre polymerer. Med stærk modstandsdygtighed over for slid og olie hærder polyuretan ikke i kulde og bliver ikke blødt i varme, men opretholder fremragende svedkapacitet på grund af sin porøse ventilation.

Naturlig latex

Naturlige latexbelægninger er sammensat af naturgummi, der hovedsageligt stammer fra latex og trægummi, og de er meget robuste, opretholder et stærkt greb og fleksibel elasticitet, og giver god slidstyrke. Naturlig latexbelægning beskytter mod svage syrer, ætsende stoffer, alkoholer og rengøringsmidler, og giver yderligere beskyttelse mod vira og bakterier.

Nitril og skumnitril

Uden latexproteiner modstår nitril og skumnitril olie, fedt, kulbrinte, syre, visse organiske opløsningsmidler, pesticider, olie og brændstoffer.

Overlegen snitbeskyttelse

Der er mange muligheder for finde skærefaste handsker, der bedst passer til dine behov. Gennem standarder for ANSI/ISEA-beskyttelse kan du finde lavere grader af niveau A1-A3-beskyttelse helt til niveau A9 for skærefast sikkerhed, når du skal vælge dit materiale til din specifikke brug og krav til skærefast handskesikkerhed.

SHOWA tilbyder en række skærefaste typer af foring og længder for at fremme påføring og aftagning, samtidigt med, at farerne ved stænk og kontakt på hænder, håndled og underarme minimeres. SHOWA’s udvalg af foringer kombineret med et stærkt udvalg af belægninger tilbyder ikke-slibende funktionalitet, holdbarhed, føling og skærefasthed mod hudafskrabninger og rifter.

Hvor kan skærefaste handsker bruges

Skærefaste handsker er vigtige i mange brancher og til yderligere hjemmeprojekter og fritidsaktiviteter. Forskellige skærefaste foringer og belægninger omfatter handsker på forskellige beskyttelsesniveauer.

Sådanne skærefaste handsker er nyttige til: Byggeri, gør det selv-projekter, fremstilling, lager og distribution, kommunale opgaver, glas, luftfart, bilindustrien, olie og gas, metalarbejde, forsyningskæder, mekanik og meget mere.

Holdbare, fleksible og stærke, skærefaste handsker og armovertræk kan give dig optimal beskyttelse under forskellige aktiviteter, herunder blikkenslagerarbejde, fabrikation, håndtering af tungt udstyr, konservering, byggeri, murerarbejde, montering af komponenter, stålmontage, inddækning og tætning, vinduesproduktion, dræning og rørføring, VVS og meget mere.

Læs mere Læs mindre

FILTRÉR PRODUKTER

FILTRÉR PRODUKTER

Fare

Brancher

Belægning

Materiale

KEMISK MODSTANDS-DYGTIGHED
EN ISO 374-1:2016

MEKANISKE RISICI
EN 388:2016

Sammenlign produkter

0

Resultater

card-01

ER DU PÅ UDKIG EFTER DEN RIGTIGE HANDSKE TIL DIN VIRKSOMHED?

Tal med én af vores eksperter i dag