showa
0

ChemRest Technology

Fulk kemisk beskyttelsesservice med SHOWAs chemrest-platform

DURACOIL

Siden revisionen af bestemmelserne for personlige værnemidler i 2016 har der været et markant skift inden for handsker beregnet til snitbeskyttelse. Et af de største resultater er den markedsdækkende nedgradering i snitniveaukvalificeringen for produkter, der gencertificeres i henhold til de nye normer i EN 388:2016 og ANSI 105-16. Hos SHOWA er vi tilhængere af valuta for pengene, sikkerhed og komfort.

EBT BIOLOGISK NEDBRYDELIG TEKNOLOGI

SHOWAs revolutionerende Eco Best Technology® (EBT) gør en forskel for miljøet uden kompromis med hensyn til beskyttelse og ydeevne.

S-TEX

Hos SHOWA arbejder vi hele tiden på at øge oplevelsen ved at bære vores produkter. Ergonomisk formet design, sømløs strikinderbelædning, konstruerede fibre for fleksibilitet og taktile evner er blot enkelte af de almindelige egenskaber, vores handsker har.

BREATHEX SKUM

Hos SHOWA mener vi, at innovation giver mening, når den faktisk bidrager til noget nyttigt. Undersøgelser viser, at de fleste medarbejdere bruger handsker med latexhåndfladebelægning til bygningsarbejde, logistik og generel håndtering – udendørs arbejdsmiljøer, hvor brugerne udsættes for skiftende vejrforhold året rundt.

MIKROFIBER

Hos SHOWA mener vi, at komfort er lige så vigtigt, som beskyttelsen er, og derfor har vi mindsket vægten og forbedret effektiviteten i vores nye model. for at tilbyde denne enestående kombination har vi udviklet et mikrofiberstof.

TEMRES®

Idéen bag TEMRES® kom fra en udfordring, japanske arbejdere stod over for, da de ville holde deres hænder frie for sved, mens de arbejdede i våde omgivelser. For mange arbejdere i den japanske fiskeindustrivar det svært at holde hænderne tørre, mens de arbejdede under våde og fedtede forhold. Det er imidlertid ekstremt svært at opnå god åndbarhed i helt belagte handsker, mens man bevarer modstandsdygtigheden over for vand

BELÆGNINGER OG POLYMERER

alle belægninger har unikke egenskaber!

MATERIALEVEJLEDNING

SHOWA: ET BREDT UDVALG AF MATERIALER OG BELÆGNINGER. SAMMENLIGN HVER ENKELT MATERIALES FORDELE OG ULEMPER, OG VÆLG DEN SAMMENSÆTNING, DER BEDST OPFYLDER DINE BEDST!

Download vores
digitale katalog