showa
0

Showa

BREATHEX-SKUMTEKNOLOGI®

BREATHEX DEN ULTIMATIVE UDENDØRS FØLGESVEND

Hos SHOWA mener vi, at innovation giver mening, når den faktisk bidrager til noget nyttigt. Undersøgelser viser, at de fleste medarbejdere bruger handsker med latexhåndfladebelægning til bygningsarbejde, logistik og generel håndtering – udendørs arbejdsmiljøer, hvor brugerne udsættes for skiftende vejrforhold året rundt.

I tørre og varme omgivelser bliver hænderne svedige og forårsager perspiration inden i handsken. I kolde og våde omgivelser bærer brugerne fuldt beklædte handsker for at holde hænderne rene, tørre og varme. Det betyder, at de skifter handsker afhængigt af klimaet og udendørsforholdene. Til samme opgave kan brugerne have brug for to forskellige typer handsker, hvilket medfører dobbeltkøb og/eller den forkerte handske for hver årstid.

Derfor sagde vi: tørt, vådt, varmt koldt … hvorfor behøver vi altid at vælge?

HVAD ER BREATHEX-SKUMTEKNOLOGI?

Baseret på disse overvejelser udviklede SHOWA den ultimative udendørs ledsager SHOWA 306 med BREATHEX-SKUMTEKNOLOGI – en revolutionerende teknologi med dobbelt latexbelægning, der gør handsken både ÅNDBAR og MODSTANDSDYGTIG OVER FOR VÆSKE. Kombinationen af fuldtdækkende skumlatex og latexbelægning i håndfladen er den eneste alternative løsning for arbejdere, som vil beskyttes med én handske.

SHOWA 306 giver et optimalt greb og bevægelighed med åndbarhed i tørre såvel som våde omgivelser, uanset udendørsforholdene.

HVORDAN VIRKER DET?

[ 1 ] Udluftet latexskum dækker foret med en tæthed på 13, så varm luft slippe ud, og hænderne kan ånde, samtidig med at perspiration reduceres

[ 2 ] Fuldtdækkende skumlatexbelægning er uigennemtrængelig og beskytter mod, at væske trænger ind i handsken, så hænderne holdes tørre

[ 3 ] Ekstra latexbelægning på håndfladen og fingrene giver et fantastisk greb og bevægelighed.

406

DEN ULTIMATIVE FØLGESVEND TIL VINTEREN

Efter succesen med SHOWA 306 tog vi alle de gode egenskaber i denne handske og videreudviklede produkt til SHOWA 406. Den nye 406 kommer med et ekstra inderfor af løkkestrik, som giver øget varmeisolering ned til -30° C og en blød fornemmelse på huden. SHOWA 406 er din ultimative følgesvend til almen manøvrering i kolde omgivelser, der kræver slidstyrke og modstandsdygtighed over for væsker, kulde og vind.

406

FORDELE

En enkelt løsning til alle formål, uanset vejrforholdene:

[ 1 ] Udluftet latexskum giver åndbarhed og reducerer perspiration

[ 2 ] Uigennemtrængelighed beskytter mod væskeindtrængning

[ 3 ] Latexbelægning giver godt greb og slidstyrke

[ 4 ] Blød komfort og optimal pasform i kraft af den ergonomiske SHOWA-teknologi

[ 5 ] Høj grad af fleksibilitet via specialbelægning

[ 6 ] Ergonomisk designet håndform, der afspejler menneskehåndens naturlige former og således reducerer træthed.

YDERLIGERE FORDELE VED 406

  • Vandafvisende overflade kombineret med termisk isoleret for holder hænderne varme og tørre, så der opnås mere produktive længere arbejdsperioder
  • Udluftet materiale reducerer kold overføring og eliminerer konvektion ved at holde varm luft indeni
  • Den orange farve på 406 forbedrer sikkerheden under dårlige lysforhold og forebygger, at du mister handskerne

ANBEFALEDE FORMÅL

  • Bygningsarbejde
  • Lagervirksomhed og distribution
  • Monteringsarbejde
  • Landbrug
  • Havearbejde
  • Gør-det-selv
  • Nedkøling