showa
0

Showa

S-TEX TECHNOLOGY®

DEN BEDSTE CUT RESISTANT HANDSKER

Hos SHOWA arbejder vi hele tiden på at øge oplevelsen ved at bære vores produkter. Ergonomisk formet design, sømløs strikinderbelædning, konstruerede fibre for fleksibilitet og taktile evner er blot enkelte af de almindelige egenskaber, vores handsker har. Ved at lave vores handsker så komfortable som overhovedet muligt uden at gå på kompromis med sikkerheden håber vi, at vores brugere vil beholde handskerne på hele tiden og forblive sikre på arbejdspladsen. Dette er i særdeleshed vigtigt i arbejdsopgaver, der kræver snitbeskyttelse, fordi hændelser her kan føre til alvorlige skader med meget alvorlige konsekvenser for både brugeren og arbejdspladsen.

HISTORIEN OM HAGANE COIL®

Vores første ansete inderbeklædning til beskyttelse mod mekaniske risici var sømløs nylonstrikinderbeklædning i handsken B0500, der blev lanceret tilbage i 1988. Helt fra starten var vores mål at sikre komfort og beskyttelse. Solidt nylon kombineret med verdens første polyurethanbelægning i håndfladen tilbyder både bevægelighed og god slidstyrke ved almindeligt brug. Opmuntret af denne første succes integrerede SHOWA med tiden nye fibre og fiberkombinationer specifikt for at opnå større skæremodstand. Siden da er der sket meget med vores snitbeskyttelseshandsker. Højtydende polyethylenfibre (HPPE), der første gang optrådte i SHOWA 541, byder på god skæremodstand. Inderbeklædning med integrerede aramidfibre som eksempelvis Kevlar®-inderbeklædningen i GP-KV1 tilbyder bedre snitbeskyttelse.

Udviklingen af ny skæremodstandsdygtig teknologi følger de stigende krav om større skæremodstandsdygtig beskyttelse i arbejdsprocesserne. Ved at måle niveauet af skæremodstand i de forskellige materialer i handskens trådnet blev det tydeligt for vores forskere, at integrering af rustfrit stål i inderbeklædningen kunne tilbyde enestående beskyttelse. Forskningen førte til udviklingen af S-TEX KV3, Hagane Coil®. Den Hagane Coil®-udviklede inderbeklædning havde set dagens lys

STÅLBESKYTTELSE

Med Hagane Coil®-teknologi er vi i stand til at levere et højt niveau af snitbeskyttelse uden at gå på kompromis med komforten. Hagane Coil® gør brug af en unik teknik, hvor en tråd bindes til en kerne af rustfrit stål. Den integrerede stålkerne tilbyder bedre beskyttelse end naturlige eller syntetiske fibre, men den er alligevel tynd nok til at tillade fleksibilitet og bevægelsesfrihed, når man bøjer hånden. Ved at anvende forskelligt sammensatte garner, kan vi skabe forskellige anvendelsesoplevelser. Kombinationerne af bløde garner og rustfrit stål tilbyder mere komfort og bevægelighed, mens de hårde garner og det rustfrie stål tilbyder enestående beskyttelse og holdbarhed. Det er en kombination, der tilbyder maksimal beskyttelse, komfort og ydeevne.

[ 1 ] Polyester / nylon
[ 2 ] Rustfrit stål
[ 3 ] Forbundet garn

A SUPERIOR FAMILY OF CUT PROTECTION GLOVES

For at yde bedre individuel beskyttelse mod snit har SHOWA skabt flere typer inderbeklædning med Hagane Coil®. Dette har ført til skabelsen af S-TEX-serien, der er en beklædning med de bedste skæremodstandsdygtige handsker, vi kan tilbyde.