showa
0

SHOWA®

ET BREDT UDVALG AF MATERIALER OG BELÆGNINGER. SAMMENLIGN HVER ENKELT MATERIALES FORDELE OG ULEMPER, OG VÆLG DEN SAMMENSÆTNING, DER BEDST OPFYLDER DINE BEDST!

BOMULD

Naturlig cellulosefiber. Er fleksibelt, blødt og irriterer ikke huden. Beskytter mod mekaniske påvirkninger (stød, små vibrationer, jernspåner, splinter og glasskår), absorberer sved og giver god komfort ved kontinuerlig brug af dækkende beskyttelseshandsker. Bomuldsfibre blandes med polyesterfibre for at forene komfort og en højere mekanisk modstandsdygtighed samt elasticitet.

NYLON

Et elastisk letvægtspolyamid, der er så godt som fnugfrit. Vaskbart, tørrer hurtigt og er modstandsdygtigt over for slitage og formændring. Blandet med bomuld og akryl, så handsken bliver mere fleksibel, og levetiden forlænges.

AKRYL

 En polymer, der er modstandsdygtig overfor vand, almindelige opløsningsmidler, syrer og svage alkalier samt over for slitage og træk. Et blød og varmt materiale, der beskytter dig mod kulde. Blandet med bomuld, så strikket bliver lettere.

ARAMID

Et smidigt, komfortabelt og vaskbart letvægtsmateriale. Det yder en effektiv beskyttelse mod snit (over niveau 5 med rustfrit stålarmering) og konvektionsvarme og tilbyder en holdbarhed og ydeevne, der langt overgår læder (5 gange så højt) og bomuld (3 gange så højt).

HPPE

Højtydende polyethylen er fleksibelt, let og holdbart. Et materiale, der yder ligeså effektiv skæremodstand som para-aramid, men med større modstandsdygtighed over for slitage (10 gange så modstandsdygtigt over for bøjning som en wire), og som forbliver modstandsdygtigt over for kemikalier, specielt opløsningsmidler.