showa
0

Antistatische Handschoenen

SHOWA maakt de beste antistatische handschoenen (Handschoenen tegen elektrostatische ontlading)

De antistatische handschoenen van SHOWA hebben een hoge oppervlakteweerstand, waardoor ze uw handen en materiaal uitstekend beschermen tegen elektrische schokken.

Waarom heeft u antistatische handschoenen nodig?

In industrieën zoals de lucht- en ruimtevaart en de automobielindustrie mogen de gevaren van elektrostatische ontlading niet over het hoofd worden gezien. Gasexplosies en storingen in geïntegreerde circuits kunnen bedrijven volledig lam leggen en zelfs tot dodelijke ongevallen leiden.
Daarom zijn in zogeheten EPAs (ESD Protected Areas, oftewel Elektrostatisch beschermde gebieden), antistatische handschoenen nodig voor verwerking en montage. De handschoenen beschermen uw handen en voorkomen dat onderdelen verontreinigd raken.

Waarom is SHOWA de beste keuze?

De antistatische handschoenen van SHOWA zijn dé PBM-oplossing voor uw handen in een statisch geladen werkomgeving. Al onze antistatische handschoenen voldoen aan de normen inzake oppervlakteweerstand. Daarom zijn onze handschoenen de eerste keuze in sectoren zoals de lucht- en ruimtevaart, de auto-industrie, IT en elektronische cleanroomomgevingen.

Voor goed gebruiksgemak heeft de handschoen niet alleen een antistatische polyurethaan-coating op de handpalm maar ook geïntegreerde geleidende vezels. Deze combinatie drijft statische elektriciteit weg, waardoor letsel en uitval van apparatuur wordt voorkomen.

Voordelen van SHOWA Antistatische Handschoenen

SHOWA heeft antistatische handschoenen die geschikt zijn voor cleanrooms, EPA-laboratoria en algemene toepassingen, en chemisch bestendige varianten voor omgevingen waarin meerdere typen gevaren een rol spelen.

Afhankelijk van het type antistatische handschoen dat u kiest, geniet u van de volgende voordelen:

  • De naadloze gebreide voering zorgt voor comfort en ademend vermogen.
  • De nauwsluitende pasvorm helpt bij nauwkeurige werkzaamheden.
  • De olie- en schuurbestendige coating beschermt de handen.
  • De ergonomische pasvorm zorgt voor extra comfort en vermindert vermoeide handen.
  • Bescherm uzelf tegen statische ontlading met SHOWA’s antistatische beschermingshandschoenen

    Productiewerkzaamheden waarbij met ingewikkelde printplaten of zware apparatuur wordt gewerkt zijn voorbeelden van omstandigheden die gevoelig zijn voor statische ontlading. Wacht niet totdat het een keer fout gaat! Werk met SHOWA’s antistatische handschoenen om uzelf tegen statische ontlading te beschermen.

Lees meer Lees minder

FILTER PRODUCTEN

FILTER PRODUCTEN

Gevaar

Branches

COATING

Materiaal

CHEMISCHE WEERSTAND
EN ISO 374-1:2016

MECHANISCHE RISICO’S
EN 388:2016

Vergelijk producten

0

Resultaten

card-01

OP ZOEK NAAR DE JUISTE HANDSCHOEN VOOR UW BEDRIJF?

Spreek vandaag nog met een van onze specialisten