showa
0

Biologisch afbreekbare (EBT) handschoenen

SHOWA Biologisch afbreekbare (EBT) Handschoenen

eiligheidshandschoenen moeten extra bescherming bieden tegen mogelijke risico’s in uw werkomgeving – maar niet ten koste van onze planeet. SHOWA’s biologisch afbreekbare handschoenen met Eco-Best-Technologie (EBT) zijn precies met dat doel voor ogen ontworpen. Zij bieden uitzonderlijke bescherming tegen vuil, verontreiniging, blootstelling aan chemicaliën, slijtage en andere potentiële gevaren zonder onze ecosystemen te schaden.

Over SHOWA biologisch afbreekbare (EBT) handschoenen

SHOWA’s biologisch afbreekbare handschoenen zijn de eerste in hun soort. Onze revolutionaire EBT technologie maakt gebruik van organische additieven en vezels met een minimale voetafdruk. Aangezien EBT organisch materiaal bevat, trekken EBT-handschoenen microben aan nadat ze zijn afgedankt. Deze microben consumeren en verteren het materiaal en breken het vervolgens af in drie natuurlijke stoffen: biologische grond, methaan en kooldioxide. Het materiaal van de handschoen wordt binnen vijf jaar volledig afgebroken.

Voordelen van SHOWA biologisch afbreekbare (EBT) handschoenen

Biologisch afbreekbare SHOWA-handschoenen zijn om de volgende redenen de beste keuze:

Duurzaamheid en betere milieuprestaties

Gezien de astronomische hoeveelheden afval die dagelijks op stortplaatsen en in oceanen terechtkomen, kan de wereld wel wat meer duurzame producten gebruiken. SHOWA’s EBT-handschoenen zijn niet alleen duurzaam, maar zijn ook nog eens goed voor het milieu omdat ze uiteindelijk worden omgezet in stikstofafval en biogassen die zeer gunstig zijn voor ons ecosysteem

Lagere behandelingskosten

Deze SHOWA-handschoenen zijn duurzaam. Hierdoor worden de behandelingskosten aanzienlijk beperkt en kunt u besparen op bedrijfskosten.

Verduurzaming bevorderen

Door uw werknemers biologisch afbreekbare handschoenen te geven, moedigt u hen aan om duurzamere aankopen te doen en bewuster te leven.

Koop vandaag nog onze biologisch afbreekbare handschoenen

Bij SHOWA zien we duurzaamheid niet alleen als een verplichting: het maakt deel uit van onze nalatenschap en vormt de kern van alles wat we doen. Onze EBT, die in 2012 werd ontwikkeld, verlegde de grenzen van duurzaamheid in PBM. Onze handschoenen bieden de beste bescherming tegen mogelijke gevaren zonder het milieu te schaden.

Lees meer Lees minder

FILTER PRODUCTEN

FILTER PRODUCTEN

Gevaar

Branches

COATING

Materiaal

CHEMISCHE WEERSTAND
EN ISO 374-1:2016

MECHANISCHE RISICO’S
EN 388:2016

Vergelijk producten

0

Resultaten

card-01

OP ZOEK NAAR DE JUISTE HANDSCHOEN VOOR UW BEDRIJF?

Spreek vandaag nog met een van onze specialisten