showa
0

CHEMISCHE GEVAREN EN PERMEATIEBEOORDELING

Gok niet met gevaarlijke chemicaliën. Aan blootstelling aan chemische stoffen zijn tal van risico’s verbonden, en contact met de huid kan bijvoorbeeld brandwonden, dermatitis en irritatie veroorzaken. Het dragen van specifieke chemisch bestendige handschoenen is de enige barrière die gevaarlijk contact met chemicaliën kan voorkomen.

Het chemisch laboratorium van SHOWA biedt deskundige diensten om klanten te helpen de juiste keuze te maken op het gebied van handbescherming.

30%

van alle handletsel wordt veroorzaakt door het dragen van de verkeerde chemisch bestendige handschoenen. (U.S. Bureau of Labour Statistics)

WAAROM HEEFT SHOWA EEN EIGEN CHEMISCH LABORATORIUM?

In het begin van de jaren 1990 besloot SHOWA in een nieuw laboratorium te investeren om klanten te kunnen helpen de juiste handschoen te kiezen bij het gebruik van een bepaalde chemische stof.

SHOWA koos bij de inrichting van dit nieuwe laboratorium voor speciale apparatuur waarmee de permeatie van chemicaliën door vrijwel alle polymeren getest kon worden. Met deze informatie kunnen we klanten beter helpen bepalen welke handschoen het meest geschikt is voor hun specifieke toepassingen.

ONTDEK DE DIENSTEN VAN ONS CHEMISCH LABORATORIUM

Het chemisch laboratorium van SHOWA biedt technische ondersteuning aan zowel interne als externe partijen. De expertise van het team reikt verder dan chemicaliën en chemisch bestendige handschoenen: onze experts zijn hét aanspreekpunt voor alle vragen over mechanische risico’s en normen.

Elk jaar behandelt het team duizenden technische verzoeken en laboratoriumtests, naast het verzorgen van opleidingen. Met hun communicatie, risico-adviezen en duidelijke en beknopte testresultaten, zijn ze een zeer gewaardeerde tak van de SHOWA-familie.

EEN TEAM VAN CHEMISCHE EXPERTS BINNEN HANDBEREIK

Het team van het Chemisch Laboratorium blinkt uit in het beoordelen van uw eisen omtrent BPM-handschoenen. Het team bestaat uit verscheidene chemici, regelgevingsexperts en technische specialisten en kan bogen op uitgebreide kennis en meer dan 70 jaar ervaring in de branche.

SHOWA’s team van chemische experts stroomlijnt en combineert de beoordeling van de unieke eisen van elke klant. Zo ontwikkelen ze specifieke test- en oplossingsprocessen voor elk verzoek dat aan het lab wordt voorgelegd. Ons team combineert continu uitstekende klantenservice met krachtige datagestuurde capaciteiten, en is er bijzonder trots op dat de gemiddelde doorlooptijd slechts 24 uur per verzoek is.

DE JAARCIJFERS VAN ONS CHEMISCH LABORATORIUM

2,500+

Technische verzoeken en adviesverzoeken behandeld

5,000+

Laboratoriumtesten uitgevoerd

10,000+

Conformiteits- en testdocumenten verstrekt

WAT KAN SHOWA'S CHEMISCH LAB VOOR U BETEKENEN?

ZO DIENT U EEN VERZOEK IN

Hebt u een technische vraag voor ons team of wilt u een PBM-handschoen laten testen in combinatie een specifieke chemische stof?

SHOWA’s Chemisch Laboratorium is beschikbaar voor al deze vragen en meer. Neem contact op via e-mail of telefoon..

Showa
BEL ONS VOOR MEER INFORMATIE: +1 800 241 0323 Onze Engelstalige klantenservice zal u verder helpen. * beschikbaar van maandag tot vrijdag van 8.00 tot 17.00 EST

GEGARANDEERDE BESCHERMING REGISTEREN OP CHEMREST.COM

VIND DE JUISTE HANDSCHOEN MET ONZE DATABASE VOOR CHEMISCHE HANDSCHOENEN:

Op ChemRest.com krijgt u inzicht in alle chemisch bestendige handschoenen waar u uit kunt kiezen en kunt u de beste optie selecteren om uw werknemers maximale bescherming te bieden. Of u nou sporadisch, geregeld of vaak blootgesteld wordt aan chemische stoffen, op ChemRest.com vindt u een overzicht van handschoenen die voor elke unieke omgeving geschikt zijn. ChemRest.com is ‘s werelds eerste gratis, uitgebreide database voor handbescherming tegen chemische stoffen. Dankzij het gebruiksvriendelijke ontwerp en de verbeterde zoekfunctie voor chemische stoffen kunt u gemakkelijk verschillende handschoenen met elkaar vergelijken.

Op ChemRest.com kunt u meer dan 100 verschillende chemisch bestendige handschoenen doorzoeken en precies zien hoe ze u beschermen tegen chemicaliën. Met informatie over meer dan 300 chemische stoffen is ChemRest.com ‘s werelds meest technisch geavanceerde online database voor chemische resistentie.

Door te zoeken op de naam of het CAS-nummer van chemische stoffen, krijgen veiligheidsprofessionals toegang tot:

    • Gebruikersvriendelijke database met honderden chemicaliën
    • Gratis on-demand testen op extra chemicaliën
    • Geavanceerde chemische gegevens en bronnen op één plek
    • Technische ondersteuning
    • Betaalbare handbescherming dankzij de nauwkeurige selectie en aanbeveling van chemische handschoenen

Ontdek onze chemisch bestendige handschoenen