showa
0

Antistatische Veiligheidshandschoenen

BESCHERM UW HANDEN TEGEN STATISCHE ONTLADING

Het is van essentieel belang om beschermd te zijn bij het werken in statisch geladen omgevingen.

DE RISICO’S VAN STATISCHE ONTLADING

In industrieën zoals de lucht- en ruimtevaart en de automobielindustrie mogen de gevaren van elektrostatische ontlading niet over het hoofd worden gezien. Gasexplosies en storingen in geïntegreerde circuits kunnen bedrijven volledig lam leggen en zelfs tot dodelijke ongevallen leiden.

Daarom zijn in zogeheten EPAs (ESD Protected Areas, oftewel Elektrostatisch beschermde gebieden), antistatische handschoenen nodig voor verwerking en montage. De handschoenen beschermen uw handen en voorkomen dat onderdelen verontreinigd raken.

De antistatische handschoenen van SHOWA zijn dé PBM-oplossing voor uw handen in een statisch geladen werkomgeving. Al onze antistatische handschoenen voldoen aan de normen inzake oppervlakteweerstand. Daarom zijn onze handschoenen de eerste keuze in sectoren zoals de lucht- en ruimtevaart, de auto-industrie, IT en elektronische cleanroomomgevingen.

Productiewerkzaamheden waarbij met ingewikkelde printplaten of zware apparatuur wordt gewerkt zijn voorbeelden van omstandigheden die gevoelig zijn voor statische ontlading. Wacht niet totdat het een keer fout gaat! Werk met SHOWA’s antistatische handschoenen om uzelf tegen statische ontlading te beschermen.

Lees meer Lees minder

FILTER PRODUCTEN

FILTER PRODUCTEN

Categorie

Branches

COATING

Materiaal

CHEMISCHE WEERSTAND
EN ISO 374-1:2016

MECHANISCHE RISICO’S
EN 388:2016

Vergelijk producten

0

Resultaten

card-01

OP ZOEK NAAR DE JUISTE HANDSCHOEN VOOR UW BEDRIJF?

Spreek vandaag nog met een van onze specialisten