showa
0

Beschermende Handschoenen Tegen Hitte

BESCHERM UW HANDEN TEGEN BRANDWONDEN

Brandwonden behoren tot de meest ernstige en gevaarlijke verwondingen die er zijn.

HITTERISICO’S OP HET WERK

Brand en hitteletsels behoren tot de gevaarlijkste bedrijfsrisico’s. Zonder de juiste handschoenen loopt u misschien wel het risico om zich te verbranden bij het werken rond extreem hete machines en materialen. In de metaalindustrie, bijvoorbeeld, bevinden werknemers zich constant in de buurt van hoge temperaturen, vonken en vlammen. Om metaal te kunnen lassen of vormen, moet het materiaal tot wel 1300°C worden verhit, en al gebruikt u verschillende gereedschappen om het hete metaal te bewerken, loopt u alsnog risico op direct contact met het metaal.

Hitterisico’s komen echter ook voor in industriële productiebedrijven, chemische omgevingen en de autosector. In de industriële productiesector kunnen draaiende machines ook hoge temperaturen produceren en u bij aanraking verbranden, zelfs als er geen vonken of vlammen zijn. Showa’s serie hittebestendige handschoenen biedt geweldige bescherming tegen intermitterende hitte tot 260°C en zijn ontworpen om blootstelling aan hitte te weerstaan met behoud van superieure gevoeligheid. Hittebestendige handschoenen kunnen in verschillende omgevingen worden gebruikt. Handschoenen uit deze serie hebben ook andere beschermende eigenschappen, zoals schuur-, snij- en chemische bestendigheid.

In de metaalindustrie, de automobielindustrie, de chemische industrie en de industriële productie worden werknemers blootgesteld aan hoge temperaturen die gepaard gaan met vonken en vlammen.

Stel uw handen niet bloot aan extreme hitte. Bescherm uw handen tegen brand-, schaaf- en snijwonden en andere chemische gevaren met onze superieure hittebestendige handschoenen.

Lees meer Lees minder

FILTER PRODUCTEN

FILTER PRODUCTEN

Categorie

Branches

COATING

Materiaal

CHEMISCHE WEERSTAND
EN ISO 374-1:2016

MECHANISCHE RISICO’S
EN 388:2016

Vergelijk producten

0

Resultaten

card-01

OP ZOEK NAAR DE JUISTE HANDSCHOEN VOOR UW BEDRIJF?

Spreek vandaag nog met een van onze specialisten