showa
0

Wegwerphandschoenen Voor Eenmalig Gebruik

BESCHERM UW HANDEN TEGEN KRUISBESMETTING

Ga voor SHOWA’s handschoenen voor eenmalig gebruik om diverse gevaren op het werk tegen te gaan.

DE RISICO’S VAN KRUISBESMETTING

Bij de meeste banen komt u elke dag wel in contact met stoffen, bacteriën en virussen. Het is meestal gewoon onvermijdelijk! Er zijn echter bepaalde werkzaamheden waarbij het gebruik van zware handschoenen een beetje te veel van het goede is. Handschoenen voor eenmalig gebruik zijn dan een veel geschiktere optie, omdat u ze voor een enkel doel kunt gebruiken en ze kunt weggooien voordat u met uw volgende taak begint.

Bij het verwerken van verschillende soorten voedsel, moet u altijd uw handschoenen vervangen wanneer u naar een andere soort doorgaat. Bij het snijden van kip is het bijvoorbeeld verstandig om handschoenen te dragen om uzelf te beschermen tegen bacteriën die mogelijk op rauw vlees kunnen worden aangetroffen. Wanneer u klaar bent met de kip, is het dan wel zaak om een nieuw paar wegwerphandschoenen aan te trekken om het risico om transmissie te verminderen.

Hetzelfde geldt voor automonteurs die aan verschillende auto’s werken. In dit geval beschermt u zich niet tegen de verspreiding van bacteriën, maar tegen blootstelling aan mogelijk gevaarlijke chemicaliën. Door in zulke situaties wegwerphandschoenen te dragen, voorkomt u dat de chemicaliën en andere stoffen op uw gereedschap en andere werkplekken terecht komen.

Kruisbesmetting kan ook optreden in de volgende situaties:

– Bacteriële/virale besmetting voor eerstehulpverleners of ziekenhuispersoneel dat met zieke patiënten werkt.

– Laboratoriumpersoneel dat werkt met verschillende verontreinigende stoffen die de huid kunnen irriteren of anderszins schadelijk kunnen zijn.

Wat voor bescherming u ook zoekt: SHOWA maakt wegwerphandschoenen die perfect zijn voor elke werkomgeving.

Lees meer Lees minder

FILTER PRODUCTEN

FILTER PRODUCTEN

Categorie

Branches

COATING

Materiaal

CHEMISCHE WEERSTAND
EN ISO 374-1:2016

MECHANISCHE RISICO’S
EN 388:2016

Vergelijk producten

0

Resultaten

card-01

OP ZOEK NAAR DE JUISTE HANDSCHOEN VOOR UW BEDRIJF?

Spreek vandaag nog met een van onze specialisten