showa
0

Industriehandschoenen voor de beroepsvisserij

Handschoenen voor de beroepsvisserij │ SHOWA Handschoenen fabrikant

Het is onze missie om de best mogelijke handschoenen te ontwerpen en produceren voor elke klant.

Hoewel vissershandschoenen misschien niet onmisbaar zijn voor een weekendje vissen, worden deze handschoenen steeds populairder in de beroepsvisserij. Ze beschermen niet alleen de vissers zelf, maar ook de beestjes waar ze mee omgaan.

Waarom heeft personeel in de beroepsvisserij beschermende handschoenen nodig?

Bescherm uw handen tegen het onbekende met vissershandschoenen van SHOWA.

Dat hangt van u af! Meestal worden vissershandschoenen echter gedragen in de beroepsvisserij om de handen te beschermen en het gemakkelijker te maken om met vis en andere waterdieren om te gaan. In de visserij kunt u in contact komen met de meest extreme omstandigheden die u zich voor kunt stellen.

In de beroepsvisserij wordt vis gevangen en opgeslagen, waarna deze doorgaans als voedsel wordt verkocht. Met hoogwaardige vissershandschoenen heeft u meer grip op glibberige vissen en beschermt u uw handen tegen het water en visgerei. Als u bijvoorbeeld verantwoordelijk bent voor het binnenhalen van netten, moet u zich beschermen tegen de natte touwen of nylon die uw handen gemakkelijk kunnen beschadigen.

Commerciële vissershandschoenen van SHOWA

Bij het kiezen van de juiste vissershandschoenen voor uw personeel, wilt u er zeker van zijn dat u er een kiest die niet alleen slip- en snijbestendig is, maar ook uw handen warm en droog houdt terwijl u werkt.

SHOWA vissershandschoenen zijn verkrijgbaar in een groot aantal uitvoeringen, zodat u en uw team de perfecte set handschoenen kunnen kiezen om de klus veilig te klaren. Van neopreen gevoerde handschoenen tot waterdichte handschoenen van vinyl – u vindt zeker de perfecte oplossing bij SHOWA.

Lees meer Lees minder

FILTER PRODUCTEN

FILTER PRODUCTEN

Categorie

Gevaar

COATING

Materiaal

CHEMISCHE WEERSTAND
EN ISO 374-1:2016

MECHANISCHE RISICO’S
EN 388:2016

Vergelijk producten

0

Resultaten

card-01

OP ZOEK NAAR DE JUISTE HANDSCHOEN VOOR UW BEDRIJF?

Spreek vandaag nog met een van onze specialisten