showa
0

SHOWA Veiligheidshandschoenen Voor De Bouw

De beste handschoenen voor de bouw

SHOWA produceert veiligheidshandschoenen van hoge kwaliteit die superieure bescherming en uitzonderlijke soepelheid bieden. Ideaal voor iedereen die in de bouwsector werkt.

Bouwhandschoenen verminderen kosten en stress

Het behandelen van handletsel is allesbehalve goedkoop. Voeg daar nog de kosten en hectiek van een mogelijke rechtszaak aan toe, en u komt al snel uit op verliezen en stress. Gelukkig is er een eenvoudigere oplossing: rust uw team uit met hoogwaardige bouwhandschoenen van SHOWA.

Waarom u SHOWA kunt vertrouwen

Bouwprojecten zijn gevaarlijk maar vereisen toch veel handwerk. Daarom heeft u bouwhandschoenen nodig die zowel uitstekende bescherming als comfort bieden. Nou kan het lastig zijn om een handschoen te vinden die dit allemaal doet, totdat u de onze leert kennen!

Bij SHOWA zijn veiligheid en comfort onze prioriteit. En dit ziet u terug in onze bouwhandschoenen. Elk paar van onze bouwhandschoenen voldoet niet alleen aan de meest recente normen en vereisten voor persoonlijke beschermingsmiddelen, maar is ook ontworpen met speciale aandacht voor betrouwbaarheid, kwaliteit, veelzijdigheid en waarde. Wij steken onze handen graag uit de bouwen en maken handschoenen die:

  • Bouwvakkers graag dragen
  • Efficiëntie bevorderen
  • De best mogelijke bescherming bieden tegen handletsel

Ontdek ons brede assortiment bouwhandschoenen

Als pioniers van naadloze, gecoate handschoenen, richten wij ons constant op vernieuwing en verbetering, zodat al onze bouwhandschoenen beter zijn dan de vorige. We begrijpen ook dat alle bouwprojecten net iets anders zijn, en daarom hebben we een breed assortiment aan bouwhandschoenen. In onze collectie handschoenen vindt u:

  • Algemene werkhandschoenen
  • Chemisch bestendige handschoenen
  • Snijwerende handschoenen
  • Hittebestendige handschoenen
  • Gespecialiseerde handschoenen

Hoewel automatisering toeneemt, blijft handwerk een essentieel onderdeel van bouwprojecten. U hoeft zich echter geen zorgen meer te maken over de veiligheid van uw handen: de bouwhandschoenen van SHOWA garanderen de hoogste handbescherming en het grootste comfort voor u en uw team.

Lees meer Lees minder

FILTER PRODUCTEN

FILTER PRODUCTEN

Categorie

Gevaar

COATING

Materiaal

CHEMISCHE WEERSTAND
EN ISO 374-1:2016

MECHANISCHE RISICO’S
EN 388:2016

Vergelijk producten

0

Resultaten

card-01

OP ZOEK NAAR DE JUISTE HANDSCHOEN VOOR UW BEDRIJF?

Spreek vandaag nog met een van onze specialisten