showa
0

Hoogwaardige Handschoenen voor Buitensport

Of u nu van wandelen houdt of gewoon van alles wat met buitensport te maken heeft, een goed paar buitensporthandschoenen zal uw comfort verhogen en uw handen behoeden voor pijnlijke blaren en eeltplekken. SHOWA’s PBM-handschoenen voor buitensport zijn gemaakt van kwaliteitsmaterialen en geven blij van uitstekend vakmanschap. Ze beschermen je handen en bieden meer comfort en grip tijdens het sporten.

Wanneer draagt u handschoenen voor buitensport

SHOWA buitensporthandschoenen zijn ongelooflijk duurzaam en kunnen bij elke buitensportactiviteit worden gebruikt. Hier zijn een paar voorbeelden:

  • Joggen
  • De hond uitlaten
  • Golfen
  • Wandelen
  • Skiën
  • Fietsen
  • Vissen
  • Jagen

Met een ruim aanbod aan buitensporige sporthandschoenen vindt u in onze collectie altijd wat u zoekt. Onze handschoenen bieden extra comfort en de beste handbescherming, maar zitten nooit in de weg.

Voordelen van het dragen van buitensporthandschoenen

Redenen om in een paar SHOWA buitensporthandschoenen te investeren:

Comfort

Of u nu gaat joggen, fietsen of golfen, comfort is van het grootste belang. SHOWA’s buitensporthandschoenen zijn zeker met het oog op comfort ontworpen, maar ze doen nog veel meer: zo houden ze uw handen warm en droog in de winter en zijn ze lekker koel en fris in de zomer dankzij het ademende materiaal.

Meer grip

Zweethanden voelen niet alleen vervelend aan, maar kunnen ook nog uw sportprestaties beïnvloeden. Als uw handen bijvoorbeeld gaan zweten bij het fietsen of vissen, kan het knap lastig worden om goed vast te blijven houden. SHOWA buitensporthandschoenen zijn ontworpen om uw handen volledig droog te houden, zodat u kunt blijven doen waar u blij van wordt.

Handletsels voorkomen

Buitensportactiviteiten zoals fietsen en vissen zijn leuk en goed voor u, maar ongelukken zijn onvermijdelijk. Hoewel buitensporthandschoenen geen wondermiddel zijn, behoeden ze u voor pijnlijke snijwonden, schaafwonden, blaren en eeltplekken.

Lees meer Lees minder

FILTER PRODUCTEN

FILTER PRODUCTEN

Categorie

Gevaar

COATING

Materiaal

CHEMISCHE WEERSTAND
EN ISO 374-1:2016

MECHANISCHE RISICO’S
EN 388:2016

Vergelijk producten

0

Resultaten

card-01

OP ZOEK NAAR DE JUISTE HANDSCHOEN VOOR UW BEDRIJF?

Spreek vandaag nog met een van onze specialisten