showa
0

Kwaliteitshandschoenen Voor Al Uw Drukwerk

Drukwerk is leuk en bevredigend, maar brengt de nodige risico’s met zich mee voor uw handen, vanwege de chemicaliën en machines die worden gebruikt. SHOWA’s handschoenen voor drukwerk zijn ontworpen om de handen tegen deze risico’s te beschermen en uw werk net iets aangenamer te maken.

Onze hoogwaardige, betrouwbare handschoenen voor drukwerk

Als bedrijf dat continue innovatie nastreeft om hoogwaardige handbescherming te borgen, is SHOWA uw one-stop-shop voor handschoenen. Wij hebben de perfecte handschoen voor alle taken die u in een drukkerij tegen kunt komen, waaronder:

Chemisch bestendige handschoenen

Bij het gebruik van agressieve drukchemicaliën, inkten, oliën en vetten is het van cruciaal belang dat uw handen goed beschermd zijn. Ons aanbod van hoogwaardige chemisch bestendige handschoenen voorkomt rechtstreeks contact met deze chemicaliën en is voorzien van een uniek manchet om de kans te verkleinen dat vloeistoffen uw handschoen binnendringen.

Snijbestendige handschoenen

SHOWA’s snijwerende drukhandschoenen beschermen uw handen en vingers tegen (diepe) snijwonden en ander handletsel en zijn verkrijgbaar in Kevlar, technisch garen, nylon, glasvezel, polyester, HPPE en katoen.

Impact- en schuurbestendige handschoenen

Bij het werken met drukmachines lopen uw handen niet alleen het risico op snijwonden, maar ook op pijnlijke schaafwonden als gevolg van de grote apparatuur die bij het snijden en drukken wordt gebruikt. Met onze impact- en schuurbestendige drukhandschoenen hoeft u zich over één ding minder zorgen te maken, want uw handen worden optimaal beschermd tegen mogelijke schaafwonden.

Trillingsbestendige handschoenen

Langdurige blootstelling aan trillingen van snij- en drukmachines kunnen het zenuwstelsel aantasten, wat kan leiden tot het zogeheten hand-arm vibratiesyndroom (HAVS). Onze trillingsbestendige handschoenen absorberen het leeuwendeel van de impact, waardoor de trillingsenergie die door deze machines op uw handen wordt overgebracht, wordt beperkt en u HAVS geen kans geeft.

SHOWA ontwerpt en produceert een ruim assortiment aan PBM-handschoenen voor de druksector die gegarandeerd superieure handbescherming bieden tegen de risico’s bij drukwerk. Wij zijn zeer gespecialiseerd en hebben een handschoen voor vrijwel elke toepassing

Lees meer Lees minder

FILTER PRODUCTEN

FILTER PRODUCTEN

Categorie

Gevaar

COATING

Materiaal

CHEMISCHE WEERSTAND
EN ISO 374-1:2016

MECHANISCHE RISICO’S
EN 388:2016

Vergelijk producten

0

Resultaten

card-01

OP ZOEK NAAR DE JUISTE HANDSCHOEN VOOR UW BEDRIJF?

Spreek vandaag nog met een van onze specialisten