showa
0

Veiligheidshandschoenen Voor Facilitaire Diensten

Facilitaire handschoenen │ SHOWA Handschoenen fabrikant

Laat uw personeel geen onbekende rommel opruimen zonder de juiste handschoenen.

Waar u ook werkt; u hebt zeer waarschijnlijk een team van onderhoudsprofessionals nodig om u te helpen de voorzieningen te onderhouden en de gezondheid en veiligheid van al uw personeel te waarborgen. Facilitair medewerkers en onderhoudsploegen behoren tot de belangrijkste personeelsleden, en om hun werk goed te kunnen doen, moeten ze worden uitgerust met de nodige veiligheidsmiddelen, zoals geschikte conciërgehandschoenen.

Handschoenen zijn van vitaal belang voor de gezondheid en veiligheid van uw personeel

Houd uw onderhoudspersoneel gezond met de handschoenen van SHOWA.

Alle werkplekken hebben een gemene deler: de voorzieningen moeten in orde zijn om ervoor te zorgen dat zaken goed door kunnen gaan en dat werknemers veilig hun werk kunnen doen met de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen.

Om de gezondheid en het welzijn van al uw medewerkers te verzekeren, zal uw facilitaire team regelmatig in contact komen met verschillende schoonmaakmiddelen, chemicaliën en stoffen, en ook nog met mogelijk lichaamsvocht van mensen die op het werk gewond zijn geraakt of ziek zijn geworden. Enkele van de meest voorkomende gevaren waarmee uw facilitaire team in contact kan komen zijn:

  • Zuren
  • Ammoniak
  • Bleek
  • Lichaamsvloeistoffen
  • Chemische stoffen
  • Chloor
  • Olie/smeermiddelen
  • Natrium/kaliumhydroxide, enz.

Om de veiligheid van uw conciërge- en onderhoudsteam te garanderen, moet u hen uitrusten met geschikte handschoenen die hun handen veilig houden en beschermen tegen mogelijke snijwonden of irritatie.

SHOWA beschermende handschoenen voor facilitair medewerkers

Uw personeel uitrusten met geschikte handschoenen is een absolute must om ervoor te zorgen dat ze hun taken kunnen uitvoeren, zodat de rest van uw personeel ook gezond en veilig blijft.

SHOWA heeft een ruim aanbod aan handschoenen voor de facilitaire dienstverlening om uw onderhoudspersoneel veilig te houden – zodat zij ook u veilig kunnen houden!

Lees meer Lees minder

FILTER PRODUCTEN

FILTER PRODUCTEN

Categorie

Gevaar

COATING

Materiaal

CHEMISCHE WEERSTAND
EN ISO 374-1:2016

MECHANISCHE RISICO’S
EN 388:2016

Vergelijk producten

0

Resultaten

card-01

OP ZOEK NAAR DE JUISTE HANDSCHOEN VOOR UW BEDRIJF?

Spreek vandaag nog met een van onze specialisten