showa
0

Hoogwaardige Handschoenen voor Gemeentediensten

Iedereen die binnen de gemeentediensten werkzaam is, weet hoe belangrijk hun handen zijn en waarom geschikte handschoenen essentieel zijn. SHOWA heeft een ruim aanbod PBM-handschoenen voor gemeentediensten die de handen beschermen tegen infecties en besmettingsgevaarlijke stoffen.

Betrouwbare handschoenen voor gemeentewerkers

Gemeentediensten hebben een directe invloed op de sociale, economische en zelfs ecologische groei van elke stad. Gezien het essentiële werk dat ze doen, is het alleen maar eerlijk als gemeentewerkers hoogwaardige handbescherming krijgen. Door hoogwaardige handschoenen voor gemeentediensten te maken, heeft SHOWA al tijden een voortrekkersrol gespeeld om ervoor te zorgen dat dit gebeurt. Ons ruime aanbod handschoenen is ideaal voor:

  • Afvalbeheer en recycling
  • Watervoorzieningen en waterzuivering
  • Energieproductie en -voorziening
  • Gemeentelijke gezondheidsdiensten
  • Riolering en afvalinzameling
  • Wegen en afwatering

Ontdek onze handschoenen voor gemeentelijke diensten

Onder onze handschoenen voor gemeentelijke diensten vallen de volgende categorieën:

Handschoenen voor algemeen gebruik

SHOWA-handschoenen voor algemeen gebruik zijn ontworpen om de drager te beschermen tegen diverse gevaren, zoals snijden, prikken, schuren en scheuren.

Chemisch bestendige handschoenen

Deze handschoenen zijn ideaal voor gemeentewerkers die werkzaam zijn in de gezondheidszorg, riolering, watervoorziening, afvalwaterzuivering, afvalbeheer en recycling. Ze bieden bescherming tegen agressieve en schadelijke chemicaliën die bij deze processen worden gebruikt.

Snijbescherming

SHOWA’s snijbestendige handschoenen voor gemeentediensten bieden bescherming tegen scherpe voorwerpen en zijn ideaal voor gemeentewerkers die in de gezondheidszorg of met afwateringsinstallaties werken.

Isolerende handschoenen

Ons assortiment isolerende handschoenen beschermt gemeentewerkers tegen schokken tijdens het werken met onder spanning staande apparatuur en installaties. Zo zijn ze ideaal voor werknemers die in de energieopwekking en -voorziening werken.

Bekijk nu onze collectie handschoenen voor gemeentediensten

Of u nu werkzaam bent in de gemeentelijke gezondheidszorg of aan gemeentelijke wegen en rioleringswerken werkt, handbescherming is van cruciaal belang. SHOWA’s handschoenen voor gemeentediensten zijn precies voor mensen zoals u ontworpen. Ze bieden superieure bescherming en zijn uitermate comfortabel, zonder uw productiviteit aan te tasten.

Lees meer Lees minder

FILTER PRODUCTEN

FILTER PRODUCTEN

Categorie

Gevaar

COATING

Materiaal

CHEMISCHE WEERSTAND
EN ISO 374-1:2016

MECHANISCHE RISICO’S
EN 388:2016

Vergelijk producten

0

Resultaten

card-01

OP ZOEK NAAR DE JUISTE HANDSCHOEN VOOR UW BEDRIJF?

Spreek vandaag nog met een van onze specialisten