showa
0

Veiligheidshandschoenen Voor Het Werken Met Elektronica

Isolerende handschoenen│ SHOWA Handschoenen fabrikant

SHOWA’s isolerende handschoenen beschermen iedereen die met elektronische apparaten en elektrische stroom werkt.

Of u nu als gediplomeerd elektricien in de bouwsector werkt of in diverse andere toepassingen met elektrische apparaten werkt, u wilt zeker zijn van bescherming door het dragen van isolerende veiligheidshandschoenen.

Waarom u isolerende veiligheidshandschoenen nodig heeft

Isolerende handshoenen zijn een must voor iedereen die in de elektronica-industrie werkt.

Werknemers in de elektronica-industrie hebben hierbij speciale behoeften, omdat ze niet alleen zichzelf moeten beschermen tegen verschillende gevaren, maar ook de delicate producten en onderdelen waar ze mee werken.

Bij de fabricage van computeronderdelen of halfgeleiders moeten de producten bijvoorbeeld zorgvuldig worden beschermd tegen statische elektriciteit. Met het juiste paar isolerende handschoenen houdt u deze onderdelen gegarandeerd veilig.

Als u met onderdelen zoals printplaten werkt, moet u uw handen beschermen tegen snij- en brandwonden. Daarnaast moet u ook worden beschermd tegen de schoonmaakmiddelen die als onderdeel van het fabricage- of montageproces worden gebruikt.

Koop hoogwaardige isolerende handschoenen van SHOWA

Meestal zult u in deze sector handschoenen nodig hebben die zijn gemaakt van een stevig, isolerend materiaal dat zowel duurzaam als flexibel is.

Goed isolerende materialen zoals rubber zorgen ervoor dat er geen elektrische ladingen door het materiaal kunnen stromen. Handschoenen met een PVC-coating zijn ook een uitstekend voorbeeld van elektrische veiligheidshandschoenen, omdat PVC geen elektriciteit geleidt. U zou ook de volgende coatings kunnen overwegen:

  • Nitril
  • Latex
  • Neopreen
  • Polyurethaan

Als u met elektronische apparatuur werkt of deze bouwt, zijn handschoenen een onmisbaar onderdeel van uw uitrusting. SHOWA maakt verschillende soorten isolerende handschoenen, dus u vindt er altijd een die aan uw wensen voldoet.

Lees meer Lees minder

FILTER PRODUCTEN

FILTER PRODUCTEN

Categorie

Gevaar

COATING

Materiaal

CHEMISCHE WEERSTAND
EN ISO 374-1:2016

MECHANISCHE RISICO’S
EN 388:2016

Vergelijk producten

0

Resultaten

card-01

OP ZOEK NAAR DE JUISTE HANDSCHOEN VOOR UW BEDRIJF?

Spreek vandaag nog met een van onze specialisten