showa
0

Klushandschoenen Voor Doe-Het-Zelf Klussen

Klushandschoenen│ SHOWA Handschoenen fabrikant

Staat er een klusproject op de planning? Vergeet niet een paar klushandschoenen aan te schaffen om je handen schoon te houden!

Geen zorgen, dit zijn geen handschoenen waar u zelf nog aan moet klussen! Deze Showa-handschoenen zijn volledig af en kunnen voor veel verschillende doeleinden worden ingezet, waaronder uw favoriete klusprojecten.

Eerlijk is eerlijk, zelf de handen uit de mouwen steken en aan een project klussen is best leuk. Maar afhankelijk van de klus, wilt u wel dat uw handen goed bedekt en beschermd blijven, zodat u niet plakkerige rommel of mogelijk bijtende stoffen op uw huid krijgt.

Beste toepassingen voor klushandschoenen

Onze klushandschoenen zijn geschikt voor vrijwel elk project!
Klushandschoenen zijn uitermate geschikt om uw handen te beschermen tegen snijwonden, kou en chemische risico’s.

Veel mensen vinden het leuk om houten oppervlakken, zoals vloeren en meubelstukken, in en om het huis een tweede leven te geven. Dit komt vaak ook neer op het verven of afwerken van hout. Hierbij worden chemische stoffen gebruikt die mogelijk irriterend kunnen zijn voor de huid, waardoor het zaak is om de juiste bescherming te dragen en blootstelling aan deze stoffen te minimaliseren.

U kunt uw klushandschoenen ook dragen als u de motorolie in uw auto bijvult. Klushandschoenen worden hierbij vaak gebruikt omdat ze licht zijn, veel bewegingsvrijheid bieden, en voor extra grip zorgen bij het werken met glibberige voorwerpen. En natuurlijk beschermen ze ook nog uw huid!

Klushandschoenen zijn tenslotte ook een must-have voor elke kunstenaar, omdat ze tijdens hun projecten in contact komen met een breed scala aan stoffen en media, waarvan sommige irriterend kunnen zijn voor de huid, zoals lijmen en verfsoorten.

SHOWA heeft de perfecte oplossing voor alle klussen.

Lees meer Lees minder

FILTER PRODUCTEN

FILTER PRODUCTEN

Categorie

Gevaar

COATING

Materiaal

CHEMISCHE WEERSTAND
EN ISO 374-1:2016

MECHANISCHE RISICO’S
EN 388:2016

Vergelijk producten

0

Resultaten

card-01

OP ZOEK NAAR DE JUISTE HANDSCHOEN VOOR UW BEDRIJF?

Spreek vandaag nog met een van onze specialisten