showa
0

Hoogwaardige Laboratorium Handschoenen

Hoogwaardige lab handschoenen

Een van de belangrijkste veiligheidsregels voor laboratoria is dat huidcontact met chemicaliën te allen tijde moet worden vermeden. Of u nu voltijds in het lab bent of er af en toe eens binnenwipt, SHOWA zorgt ervoor dat u deze regel naleeft. Wij ontwerpen en produceren laboratoriumhandschoenen van hoge kwaliteit, die een superieure bestendigheid tegen chemicaliën en perforaties bieden zonder verlies van functionaliteit.

Bescherming en voordelen van laboratoriumhandschoenen

Volgens de Amerikaanse Occupational Safety and Health Administration draagt ongeveer 70% van de werknemers die de spoedpost bezoeken met een handletsel meestal geen handschoenen. Helaas komt handletsel vaak voor.

Als u ervoor zorgt dat u en uw team altijd goede laboratoriumhandschoenen dragen in het lab, voorkomt u dat u ook onderdeel wordt van dergelijke statistieken. Daarnaast bieden handschoenen ook nog eens bescherming tegen de volgende veelvoorkomende gevaren in een laboratoriumsetting:

  • Snijwonden en schrammen
  • Prikincidenten
  • (Chemische) brandwonden
  • Blootstelling aan gevaarlijke biologische agentia zoals bacteriën en virussen
  • Steekwonden
  • Gevaarlijk, potentieel irriterende stoffen

Alleen de beste handschoenen voor het lab

Hoewel 30% van de bovengenoemde werknemers dus wel handschoenen droegen, waren deze ofwel van het verkeerde type, ofwel van slechte kwaliteit. Het dragen van laboratoriumhandschoenen is dus noodzakelijk voor uw veiligheid, maar zorg er wel voor dat ze van topkwaliteit zijn en geschikt voor uw werk. Gelukkig hoeft u niet lang te zoeken: wij maken de beste laboratorium-handschoenen op de markt.

Onze handschoenen zijn ontworpen op basis van geavanceerde PBM-innovaties en voldoen aan de laatste normen Zo bieden ze gegarandeerd superieure bescherming zonder afbreuk te doen aan comfort en flexibiliteit.

Onze laboratoriumhandschoenen zijn verkrijgbaar in alle maten en zijn ideaal voor elke sector, van de landbouw en de gezondheidszorg tot aan universiteiten. Met SHOWA laboratoriumhandschoenen kunt u er zeker van zijn dat uw handen en de handen van uw team altijd beschermd zijn.

Lees meer Lees minder

FILTER PRODUCTEN

FILTER PRODUCTEN

Categorie

Gevaar

COATING

Materiaal

CHEMISCHE WEERSTAND
EN ISO 374-1:2016

MECHANISCHE RISICO’S
EN 388:2016

Vergelijk producten

0

Resultaten

card-01

OP ZOEK NAAR DE JUISTE HANDSCHOEN VOOR UW BEDRIJF?

Spreek vandaag nog met een van onze specialisten